/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Rødvinssovs
Fra :
ylle
Dato :
25-06-02 21:37
Hvordan laver man en super lækker rødvinssovs?
Johs
Bente Sørensen (
25-06-2002
)
Kommentar
Fra :
Bente Sørensen
Dato :
25-06-02 21:42
"ylle" <ylle@privat12.dk> skrev i en meddelelse
news:3d18d478$0$271$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Hvordan laver man en super lækker rødvinssovs?
>
> Johs
Direkte kopieret fra sol.dk til dig!
Rødvinssauce
1 fl. rødvin (helst af en god kvalitet)
3-4 overmodne tomater
1-2 løg
1 grøn peber
1 rød peber
1 bouillonterninger (oksekød)
1-2 dl. vand
Skær grøntsagerne i store tern. Svits disse i en tykbundet gryde. Kog vandet
og hæld dette ved grøntsagerne, sammen med bouillonterningen. Lad det simre
i 10 min. Hæld en 1/2 flaske rødvin ved. Læg låg over og lad det stå i et
par timer. Efter et par timer hældes den resterende rødvin til sovsen. Når
det hele har stået i yderligere en time eller to, sies sovsen gemmen sigte -
grøntsagerne pureres ned i sovsen ved brug af en grydeske. Jævn sovsen med
lidt maizena og smag til med salt, peber og sukker.
_________________
Rødvins-pebersovs
2 spsk smør
2 skalotteløg
1/2 spsk groft stødt peber
1/2 l rødvin
3 1/2 dl brun fond eller bouillonterning
2-3 tsk Maizena udrørt i lidt rødvin
salt
evt. 1-2 tsk sukker
Varm smør i en lille gryde og svits løgene nogle minutter til de er klare og
lidt bløde. Kom groft stødt peber i gryden og svits det med et par minutter.
Hæld rødvinen på og lad den koge halvt ned. Kom fond eller bouillon i gryden
og lad også den koge lidt ind. Rør Maizena ud i lidt rødvin og jævn sovsen.
Smag til med salt og måske lidt sukker, hvis den smager for syrligt
ylle (
25-06-2002
)
Kommentar
Fra :
ylle
Dato :
25-06-02 22:03
Direkte kopieret fra sol.dk til dig!
Takker for dit hurtige svar. Opskriften vil stå sin prøve imorgen.
G´nat
rasmus carlsen (
26-06-2002
)
Kommentar
Fra :
rasmus carlsen
Dato :
26-06-02 08:30
eller kog en fond ... tag krydderurterne op og hæld rødvin i ... ikke
formeget ... lad det koge ind ... si det og spæd det op med fløde eller
mælk og en jævning ...
ras
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.