/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hajbøffer
Fra : rasmus carlsen


Dato : 21-06-02 17:23

jeg har skaffet mig fire store hajbøffer ... men hvad hulen gør jeg ved dem?
Er der nogen der har erfaringer med god marinade, stegetid på pande eller i
ovn ... og hvad dur absolut ikke sammen med hajbøffer ... som vist nok er
Sildehajbøffer.

De ser i øvrigt lækre og lyserøde ud!

ras



 
 
Mai-Brit (21-06-2002)
Kommentar
Fra : Mai-Brit


Dato : 21-06-02 17:43


"rasmus carlsen" <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3d135381$0$202$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> jeg har skaffet mig fire store hajbøffer ... men hvad hulen gør jeg ved
dem?
> Er der nogen der har erfaringer med god marinade, stegetid på pande eller
i
snip

Vi plejer at panere dem i mel iblandet salt, peber og dild.
Stegetiden er ikke forfærdelig lang. Jeg har aldrig taget tid, men
umiddelbart vil jeg gætte på en anelse længere end lakse steaks.
Vi får gerne agurkesalat til og gerne nye kartofler hvis sådanne haves.
Velbekomme
Mai-Brit



itgrafen (21-06-2002)
Kommentar
Fra : itgrafen


Dato : 21-06-02 18:33

"rasmus carlsen" skrev d. 21-06-02 17:23 dette indlæg :
> jeg har skaffet mig fire store hajbøffer ... men hvad hulen gør jeg
ved dem?
> Er der nogen der har erfaringer med god marinade, stegetid på pande
eller i
> ovn ... og hvad dur absolut ikke sammen med hajbøffer ... som vist nok
er
> Sildehajbøffer.
>
> De ser i øvrigt lækre og lyserøde ud!
>
> ras

Uhmmmmmmmm, ras

bare det var mig. du kan for eksempel lave dem med bløde løg, kartofler
og brun sovs.
de skal bare steges et par minutter på hver side for at blive møre.
kødet smager som godt oksekød og er meget mørt. - har også konsistens
som en vellykket blanding
af fisk og oksekød.
du behøver selvfølgelig ikke at lave "gammeldags bøf", men nu har du en
fornemmelse af hvad der
kan blive ud af hejbøfferne

venlig hilsen
dorthe
>
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Lars Smith Larsen (22-06-2002)
Kommentar
Fra : Lars Smith Larsen


Dato : 22-06-02 11:32


"> jeg har skaffet mig fire store hajbøffer ... men hvad hulen gør jeg
> ved dem?
> > Er der nogen der har erfaringer med god marinade, stegetid på pande
> eller i
> > ovn ... og hvad dur absolut ikke sammen med hajbøffer ... som vist nok
> er
> > Sildehajbøffer.

De er også lækre marineret i soya og hvidløg og derefter
grillet eller stegt på panden

Velbekomme ¨

Bettina



Kurt Hansen (22-06-2002)
Kommentar
Fra : Kurt Hansen


Dato : 22-06-02 11:58

On Sat, 22 Jun 2002 12:32:15 +0200, Lars Smith Larsen wrote:

>> jeg har skaffet mig fire store hajbøffer ... men hvad hulen gør jeg
>> ved dem?
>> Er der nogen der har erfaringer med god marinade, stegetid på pande
>> eller i ovn ... og hvad dur absolut ikke sammen med hajbøffer ... som vist
>> nok er Sildehajbøffer.

>De er også lækre marineret i soya og hvidløg og derefter
>grillet eller stegt på panden

Vær forsigtig hvis du steger dem på panden. Brug f.eks. tætsluttende
dykkerbriller for at forhindre hvidløgsmarinaden i at løbe ned i
øjnene

Venlig hilsen
Kurt Hansen

rasmus carlsen (22-06-2002)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 22-06-02 13:44

oki doki ... jeg har fået lidt inspiration ... og da jeg har fire store
stykker, kan jeg jo lave en af hver slags og derefter bestemme, hvad jeg vil
lave næste gang.

mange tak
ras



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste