/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Hvordan salter man en ørred til røgning???
Fra :
Ruth
Dato :
17-06-02 11:38
Hej gruppe!
Jeg har fået hjælp her i gruppen før, mon der er nogen der kan hjælpe mig
igen?
Det drejer sig om en saltlage til en halvstor ørred, som jeg gerne vil røge,
jeg har en casper røghat og har før røget fisk i den, men opskriften på
lagen er desværre forsvundet. Jeg mener der skulle nogen forskellige
krydderier i.
På forhånd tak
Vh Ruth
Margit (
17-06-2002
)
Kommentar
Fra :
Margit
Dato :
17-06-02 20:33
Vi har røget mange ørreder. Du kommer bare godt med grovsalt på.
og lader den ligge til næste dag.Skyller og så er den klar til røgning.
Muligt det kan gøres på andre måder, men denne er da meget let.
Mvh Margit
Ruth <rj@post10.tele.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:aeke74$hl4$1@sunsite.dk...
> Hej gruppe!
> Jeg har fået hjælp her i gruppen før, mon der er nogen der kan hjælpe mig
> igen?
> Det drejer sig om en saltlage til en halvstor ørred, som jeg gerne vil
røge,
> jeg har en casper røghat og har før røget fisk i den, men opskriften på
> lagen er desværre forsvundet. Jeg mener der skulle nogen forskellige
> krydderier i.
> På forhånd tak
> Vh Ruth
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.