/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Flankesteaks holdbarhed
Fra : Annika P


Dato : 14-06-02 19:43

Nu er jeg blevet i tvivl om holdbarheden for en flankesteak der er
stegt - og derefter sat på køl.
Den er svag rosa, men langt fra blodig.
Hvor længe vil den kunne opbevares i køleskabet??
(der er max 4grader derinde efter div. temp.målinger)

--
AnnikaP & Chili
http://annika.dk
http://minihunden.dk

 
 
Jørgen Hess (15-06-2002)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 15-06-02 10:15


"Annika P" <newsgroup@annika.dk> skrev i en meddelelse
news:Xns922DD2A0A239Fnewsgroupannikadk@212.54.64.135...
> Nu er jeg blevet i tvivl om holdbarheden for en flankesteak der er
> stegt - og derefter sat på køl.
> Den er svag rosa, men langt fra blodig.
> Hvor længe vil den kunne opbevares i køleskabet??
> (der er max 4grader derinde efter div. temp.målinger)
>
> --
> AnnikaP & Chili
> http://annika.dk
> http://minihunden.dk

3 - 4 dage, herefter begynder den at smage gammel - uden at være farlig.
Efter en uge - UD!
Lidt kortere, hvis kødet havde været rødt.

mvh
Jørgen




Annika P (15-06-2002)
Kommentar
Fra : Annika P


Dato : 15-06-02 10:41

> 3 - 4 dage, herefter begynder den at smage gammel - uden at være
> farlig. Efter en uge - UD!
> Lidt kortere, hvis kødet havde været rødt.
>
> mvh
> Jørgen
>
Takker.
Jamen så er vi på den sikre side :)
Hvordan med frys??
Er det muligt at skære det i skiver og smide på frys for at tage
"godbidderne" op som dagene går??
Bliver det smagsmæssigt ok? Bliver det mon sejt??


--
AnnikaP & Chili
http://annika.dk
http://minihunden.dk

Poul F. Andersen (15-06-2002)
Kommentar
Fra : Poul F. Andersen


Dato : 15-06-02 20:01

Hej Annika,
Prøv noget andet, næste gang du køber flanksteaks.

Beef Jerkey:

Flank steaks skæres i ultratynde skiver på langs med kødtrådene.
Marineres i en god soyasauce ell. lign. i ca. 2 timer
I ovnen på risten ca 50 grader i ca 12 timer.

Så har du en fænamonal snack!

Venligst
Poul

PS: Cowboys elsker det!



Annika P (15-06-2002)
Kommentar
Fra : Annika P


Dato : 15-06-02 20:02


> Beef Jerkey:
>
> Flank steaks skæres i ultratynde skiver på langs med kødtrådene.
> Marineres i en god soyasauce ell. lign. i ca. 2 timer
> I ovnen på risten ca 50 grader i ca 12 timer.
>
> Så har du en fænamonal snack!
>
> Venligst
> Poul
>
> PS: Cowboys elsker det!
>
>
Mon også Chili (lille hund) vil?? *gg*
Det lyder nu noget "spændende" det forslag, men kan ikke forestille
mig andet end det er noget hårdt noget?

--
AnnikaP & Chili
http://annika.dk
http://minihunden.dk

Poul F. Andersen (15-06-2002)
Kommentar
Fra : Poul F. Andersen


Dato : 15-06-02 20:19

> Det lyder nu noget "spændende" det forslag, men kan ikke forestille
> mig andet end det er noget hårdt noget?
>
> --
> AnnikaP & Chili

Ikke hårdt, men lidt tørt, godt bid og med god smag.
Som sagt en snack til f.eks. et glas koldt øl.
Men du har ret,- der kan Chili nok ikke være med )
Poul



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste