/
Forside
/
Karriere
/
Uddannelse
/
Højere uddannelser
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Højere uddannelser
#
Navn
Point
1
Nordsted1
1588
2
erling_l
1224
3
ans
1150
4
dova
895
5
gert_h
800
6
molokyle
661
7
berpox
610
8
creamygirl
610
9
3773
570
10
jomfruane
570
Bobler
Fra :
Torben Frandsen
Dato :
10-06-02 12:50
Jeg har studeret en flaske "eksotisk limedressing". Det eksotiske består
vistnok i at den ikke indeholder en emulgator, så den skiller sig pænt i en
olie- og en eddikefase. Når man ryster den, opstår der et lag eddikeskum i
bunden af olien.
Jeg går ud fra at skumdannelsen er principielt magen til skumdannelsen
mellem fx luft og øl. Skyldes skummet viskositets- eller
densitetsforskellen? Eller er det mere kompliceret end som så?
Kan man i øvrigt forestille sig skum mellem to forskellige lag luft?
Torben
Søg
Alle emner
Karriere
Uddannelse
Højere uddannelser
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.