/ Forside / Karriere / Uddannelse / Højere uddannelser / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Højere uddannelser
#NavnPoint
Nordsted1 1588
erling_l 1224
ans 1150
dova 895
gert_h 800
molokyle 661
berpox 610
creamygirl 610
3773 570
10  jomfruane 570
Bobler
Fra : Torben Frandsen


Dato : 10-06-02 12:50

Jeg har studeret en flaske "eksotisk limedressing". Det eksotiske består
vistnok i at den ikke indeholder en emulgator, så den skiller sig pænt i en
olie- og en eddikefase. Når man ryster den, opstår der et lag eddikeskum i
bunden af olien.

Jeg går ud fra at skumdannelsen er principielt magen til skumdannelsen
mellem fx luft og øl. Skyldes skummet viskositets- eller
densitetsforskellen? Eller er det mere kompliceret end som så?

Kan man i øvrigt forestille sig skum mellem to forskellige lag luft?

Torben



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste