/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gas-grill og rygespåner, erfaring udbedes.
Fra : Henrik


Dato : 09-06-02 16:21

Hej NG.

Jeg har en udmærket gas-grill af amerikansk oprindelse, og der kan til dens
storebrødre anskaffes en røgbox, så der kan tilføjes røgsmag til det
grillede.

Er der nogen her i NG der har praktiske efaringer hermed, som er villig til
at dele ud deraf? (spekulationer og teori er jeg mindre interesseret i!)

En metalæske med huller (eller en alufoliepakke) og med røgspåner i, kan
anbringes over "flavourizer" stængerne i venstre side, hvor der brænder en
sagte række flammer til at tænde brænder 2 med, og det ryger da pænt ved
forsøg, men jeg synes det giver for lidt.....

Spånerne skal vandes igennem før brug...hvorfor?
(Tør røg giver bedre smag end fugtig røg, er mit indtryk)

Røgboxen indeholder desuden et vandkammer...hvorfor?

The back yard heroes.....med greb om grill bøfferne og røgsmuldet...lad
venligst erfaringen rulle!

på forhånd tak.
Mvh H.





 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste