/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
jubii - ny wok
Fra : ottesen


Dato : 06-06-02 12:29

Hej!
Kan ikke lade være med at dele min glæde over min nye wok, med jer. Jeg
ville egentlig bare ha købt en billig støbejernswok, men i Imerco var
ScanPan's sat ned med 150,- og den så rigtig lækker og ikke mindst handy
ud, plus at den ikke er sart. Kan det iøvrigt passe at der ikke er nogen
"før-man-bruger-den-for-første-gang"-forantstaltninger?
Nogen forslag til en vegetar-opskrift som jeg kan indvie wokken med?

/ottesen



 
 
Trine Kornum Christi~ (06-06-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 06-06-02 17:20

"ottesen" <ottesenSpAM-MIG-IkKE@sol.dk> writes:

> Kan ikke lade være med at dele min glæde over min nye wok, med jer. Jeg
> ville egentlig bare ha købt en billig støbejernswok, men i Imerco var
> ScanPan's sat ned med 150,- og den så rigtig lækker og ikke mindst handy
> ud, plus at den ikke er sart. Kan det iøvrigt passe at der ikke er nogen
> "før-man-bruger-den-for-første-gang"-forantstaltninger?

ScanpPan's wok er rigtig god. Jeg har aldrig forstået ideen i en wok
af støbejern, wokken er jo netop lavet til lynstegning og en
støbejernswok er meget lang tid om at blive varm og lige så længe om
at blive kold. Grøntsagerne når mere eller mindre at blive kogt i
stedet for lynstegt.

Nå, tilbage til spørgsmålet: Jeg brugte min wok med det samme og den
holder endnu 5 år efter og det gør mine gryder også. Så jeg tror bare
du skal bruge den.

> Nogen forslag til en vegetar-opskrift som jeg kan indvie wokken med?

Når jeg har travlt så bruger jeg tit den frosne wokblanding Føtex
har. Tø grøntsagerne op og hæld væsken fra dem. Svits dem hurtigt,
tilsæt en sovs af 1dl eddike, 1dl honning/sirup/sukker/ananasjuice,
1dl soya og evt. ananasstykker. Spis det med ris eller nudler. Føtex
har nudler der bare skal ligge i kogende vand 5 minutter.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk

Lene (06-06-2002)
Kommentar
Fra : Lene


Dato : 06-06-02 19:06


"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse .
> ScanpPan's wok er rigtig god. Jeg har aldrig forstået ideen i en wok
> af støbejern, wokken er jo netop lavet til lynstegning og en
> støbejernswok er meget lang tid om at blive varm og lige så længe om
> at blive kold. Grøntsagerne når mere eller mindre at blive kogt i
> stedet for lynstegt.

Øøh, nu er det jo meningen, at man skal varme støbejernswokken op, før man
tilsætter grøntsagerne!!

Mvh
Casper




Trine Kornum Christi~ (06-06-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 06-06-02 19:24

"Lene" <lsh@oncable.dk> writes:

> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse .
> > ScanpPan's wok er rigtig god. Jeg har aldrig forstået ideen i en wok
> > af støbejern, wokken er jo netop lavet til lynstegning og en
> > støbejernswok er meget lang tid om at blive varm og lige så længe om
> > at blive kold. Grøntsagerne når mere eller mindre at blive kogt i
> > stedet for lynstegt.
>
> Øøh, nu er det jo meningen, at man skal varme støbejernswokken op, før man
> tilsætter grøntsagerne!!

Er det også meningen at man skal tage maden op så snart den er færdig?

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk

WebWoman (06-06-2002)
Kommentar
Fra : WebWoman


Dato : 06-06-02 20:53


"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:un0u8tge6.fsf@trinekc.dk...

> Er det også meningen at man skal tage maden op så snart den er færdig?

Nope.. men du kan slukke et par min før tid, så er der slet ikke noget
problem.

Mvh. Lisbeth






Trine Kornum Christi~ (06-06-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 06-06-02 21:45

"WebWoman" <webwoman@ FJERN chicks.dk> writes:

> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
> news:un0u8tge6.fsf@trinekc.dk...
>
> > Er det også meningen at man skal tage maden op så snart den er færdig?
>
> Nope.. men du kan slukke et par min før tid, så er der slet ikke noget
> problem.

Jeg har en støbejernsgryde, den er stadigvæk for varm til at røre, når
vi er færdige med at spise.

Nå, men hvorom alting er, så vil jeg nu stadigvæk anbefale en wok der
er tynd og hurtig bliver hhv. varm og kold.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk

Jinnie Laursen (06-06-2002)
Kommentar
Fra : Jinnie Laursen


Dato : 06-06-02 20:55

Hejsa....
Ved at Netto har en rigtig god bog om Wok mad (har selv fået den) måske
skulle du prøve at købe en hvis de har den mere...ellers må du sende en mail
til mig så kigger jeg i bogen.....Bogen koster 30 kr.
Knus Jinnie


ottesen <ottesenSpAM-MIG-IkKE@sol.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:adnh1g$oq9$1@sunsite.dk...
> Hej!
> Kan ikke lade være med at dele min glæde over min nye wok, med jer. Jeg
> ville egentlig bare ha købt en billig støbejernswok, men i Imerco var
> ScanPan's sat ned med 150,- og den så rigtig lækker og ikke mindst handy
> ud, plus at den ikke er sart. Kan det iøvrigt passe at der ikke er nogen
> "før-man-bruger-den-for-første-gang"-forantstaltninger?
> Nogen forslag til en vegetar-opskrift som jeg kan indvie wokken med?
>
> /ottesen
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste