/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvid Castello?
Fra : Helle Ansine Jensen


Dato : 06-06-02 09:19

Hej

Jeg er blevet den lykkelige ejer af en hvid castello-ost, men jeg ved ikke,
hvad jeg dog kan bruge den til. Jeg søgte efter opskrifter på nettet, men
jeg kunne kun finde nogen med gorgonzola. Kan man bruge castello i stedet
for? Eller er der nogen, der har en god opskrift på noget med castello?

Helle.



 
 
Jens (06-06-2002)
Kommentar
Fra : Jens


Dato : 06-06-02 14:38

"Helle Ansine Jensen" <ansine@mail1.stofanet.dk> wrote in
news:3cff1bad$0$14581$ba624c82@nntp01.dk.telia.net:

> Hej
>
> Jeg er blevet den lykkelige ejer af en hvid castello-ost, men jeg ved
> ikke, hvad jeg dog kan bruge den til.

Prøv den på rundstykket på søndag, det er ikke så værst. Eller endnu bedre,
byt den til en blå castello (eller køb en) og prøv DEN på rundstykket. Det
er en himmelsk mundfuld og meget vanedannende. Den har helt sin egen smag,
slet ikke som danablue, gorgonsola eller andre blåskimmeloste. Den er ikke
stærk overhovedet. Tag den ud af køleskabet et par timer før den skal
bruges. Den hvide er der ikke så meget smag i.

/Jens


Klaus Alexander Seis~ (06-06-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 06-06-02 17:14

Jens skrev:

> byt den til en blå castello (eller køb en) og prøv DEN på
> rundstykket.

Eller på hjemmebagt rugbrød og med friskkværnet peber på.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Jens (07-06-2002)
Kommentar
Fra : Jens


Dato : 07-06-02 08:49

Klaus Alexander Seistrup skrev:

> Jens skrev:
>
>> byt den til en blå castello (eller køb en) og prøv DEN på rundstykket.
>
> Eller på hjemmebagt rugbrød og med friskkværnet peber på.
>
Det lyder rigtig lækkert, så nu nu jeg se om jeg kan finde ud af at bage
rugbrød.....

/Jens

S. B. [8000] (07-06-2002)
Kommentar
Fra : S. B. [8000]


Dato : 07-06-02 14:55


"Helle Ansine Jensen" <ansine@mail1.stofanet.dk> wrote in message
news:3cff1bad$0$14581$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
> Hej
>
> Jeg er blevet den lykkelige ejer af en hvid castello-ost, men jeg ved
ikke,
> hvad jeg dog kan bruge den til. Jeg søgte efter opskrifter på nettet, men
> jeg kunne kun finde nogen med gorgonzola. Kan man bruge castello i stedet
> for? Eller er der nogen, der har en god opskrift på noget med castello?
>
> Helle.
>
kender ikke smagsforskellen på den hvide og den blå, byt den til en blå og
brug den i sovsen.

/Søren



Svend Andersen (07-06-2002)
Kommentar
Fra : Svend Andersen


Dato : 07-06-02 15:57

sfb@privat.dk writes:
>kender ikke smagsforskellen på den hvide og den blå, byt den til en blå og
>brug den i sovsen.

Hvis ikke du kender smagsforskellen hvordan pokker kan du så anbefale at
bytte den væk

hilsen Svend A


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste