/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kogetid for kylling
Fra : Kai Tore Steinsli


Dato : 02-06-02 18:45

Hvor lang tid skal en 2 kg.`s kylling koge, så man er sikker på, at den er
gennemkogt og dermed salmonellafri? Jeg har bladret igennem alle mine
kogebøger, og der står alt fra 45 min. til 2 timer - hvad skal jeg stole på?

Mvh. Line



 
 
Poul F. Andersen (02-06-2002)
Kommentar
Fra : Poul F. Andersen


Dato : 02-06-02 19:38


"Kai Tore Steinsli" <kaisteinsli@skjoldhoej.dk> skrev i en meddelelse
news:AQsK8.5734$7F2.8840311@news.orangenet.dk...
> Hvor lang tid skal en 2 kg.`s kylling koge, så man er sikker på, at den er
> gennemkogt og dermed salmonellafri?

Tommelfingerregel: 1 time pr. kg,
men ellers til du kan vride et lår eller en vinge af uden besvær.
VH Poul



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste