/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hjemmelavet sirup
Fra : Christina Geisler


Dato : 27-05-02 19:26

Min kæreste har eksperimenteret med at lave en citron-chili sirup.
Sirupen er lækker, men meget stiv. Er der nogen, som har en
god ide, hvordan den kan blive lidt mere flydende uden at vi altid skal ud i
et vandbad?
Hvordan kan det egentlig være, at den er så stiv? Vi har kun brugt sukker,
citronsaft,
lidt chilipulver og lidt vanilje (en opskrift som var postet her i gruppen).
Det hele fik så lov til at koge ind til 1/2 mængde.
Gode ideer til brug af sirup modtages også gerne,

mvh, Christina



 
 
Klaus Alexander Seis~ (27-05-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 27-05-02 20:12

Christina Geisler skrev:

> Er der nogen, som har en god ide, hvordan den kan blive lidt
> mere flydende uden at vi altid skal ud i et vandbad? [···]
> Det hele fik så lov til at koge ind til 1/2 mængde.

Mon ikke den vil blive mere flydende hvis den tages af blusset
en anelse før?


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Christina Geisler (27-05-2002)
Kommentar
Fra : Christina Geisler


Dato : 27-05-02 20:57


>
> > Er der nogen, som har en god ide, hvordan den kan blive lidt
> > mere flydende uden at vi altid skal ud i et vandbad? [···]
> > Det hele fik så lov til at koge ind til 1/2 mængde.
>
> Mon ikke den vil blive mere flydende hvis den tages af blusset
> en anelse før?

Det må vi prøve næste gang.

Christina



Henrik (28-05-2002)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 28-05-02 17:30

Den bliver jo tykkere jo mere tørstof den indeholder, så hvis den spædes med
vand bliver den tyndere.

Da sukkerindholdet fortsat er højt, skulle der ikke være
konserveringsproblemer.

Mvh H.
"Christina Geisler" <Christina-g@nospam.dk> wrote in message
news:acttlt$2ap$1@egon.worldonline.dk...
> Min kæreste har eksperimenteret med at lave en citron-chili sirup.
> Sirupen er lækker, men meget stiv. Er der nogen, som har en
> god ide, hvordan den kan blive lidt mere flydende uden at vi altid skal ud
i
> et vandbad?
> Hvordan kan det egentlig være, at den er så stiv? Vi har kun brugt sukker,
> citronsaft,
> lidt chilipulver og lidt vanilje (en opskrift som var postet her i
gruppen).
> Det hele fik så lov til at koge ind til 1/2 mængde.
> Gode ideer til brug af sirup modtages også gerne,
>
> mvh, Christina
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste