/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Skinkekød i tern til gryderet.
Fra : Wares


Dato : 24-05-02 13:49

Er der nogen som kan strikke en hurtig opskrift sammen til en grydret med
skinkekød i tern.

Jeg har noget skinkekød, Rød/grøn/gul peder, løg og hvad man eller normalt
har i køleskabet og krydderi skuffen...

Også selvfølgeligt noget ris til tilbehør...

På forhånd tak....



 
 
sune vuorela (24-05-2002)
Kommentar
Fra : sune vuorela


Dato : 24-05-02 15:19

On Fri, 24 May 2002 14:48:49 +0200, "Wares" <waresforeme@jubiimail.dk>
wrote:

>Er der nogen som kan strikke en hurtig opskrift sammen til en grydret med
>skinkekød i tern.

Hak et løg og svits det med masser af rosmarin. Brun kødet. Hæld noget
væde ved - gerne någet hakket tomat og noget creme fraiche og nogle
enebær (4-5 stykker hvis man laver mad til 2-3 personer). Tilsæt nogle
grøntsager (peberfrugt, skvash, forårsløg, whatever) Lad det simre
dejlit længe - helt minimum en halv time, gerne mere.

Server med ris.

Velbekomme

--
Sune

rasmus carlsen (24-05-2002)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 24-05-02 16:49


"sune vuorela" <nospam@vuorela.dk> skrev i en meddelelse
news:jpiseu0kbjghfiuo6fp4rnvrld4d4ac6a1@4ax.com...
> On Fri, 24 May 2002 14:48:49 +0200, "Wares" <waresforeme@jubiimail.dk>
> wrote:
>
> >Er der nogen som kan strikke en hurtig opskrift sammen til en grydret med
> >skinkekød i tern.
>
> Hak et løg og svits det med masser af rosmarin. Brun kødet. Hæld noget
> væde ved - gerne någet hakket tomat og noget creme fraiche og nogle
> enebær (4-5 stykker hvis man laver mad til 2-3 personer). Tilsæt nogle
> grøntsager (peberfrugt, skvash, forårsløg, whatever) Lad det simre
> dejlit længe - helt minimum en halv time, gerne mere.
>
> Server med ris.
>
> Velbekomme
jeg vil nu anbefale, at peberfrugt og squash først hældes i ca. 2 minutter
inden retten kommer på bordet ... de bliver så let til noget udkogt snask.
Eller lyder det lækkert.
ras



ole larsen (24-05-2002)
Kommentar
Fra : ole larsen


Dato : 24-05-02 19:56


"sune vuorela" <nospam@vuorela.dk> wrote in message
news:jpiseu0kbjghfiuo6fp4rnvrld4d4ac6a1@4ax.com...

> grøntsager (peberfrugt, skvash, forårsløg, whatever) Lad det simre
> dejlit længe - helt minimum en halv time, gerne mere.
>
> Server med ris.
>
> Velbekomme
--
> Sune

Svinekød - i modsætning til oksekød - bliver hårdt, kedeligt ved
langtids.............
15 min. er fint til småkød, men ikke mere.
Ole



Trine Kornum Christi~ (25-05-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 25-05-02 09:20

"ole larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> writes:

> Svinekød - i modsætning til oksekød - bliver hårdt, kedeligt ved
> langtids.............
> 15 min. er fint til småkød, men ikke mere.

Så må Brugsen have mæsket deres kød forkert, for der stod skinketern
på pakken. De fik en god time og var dejlig møre. Det er nu det jeg
plejer at gøre, og jeg har ikke haft uheldige oplevelser med det.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk

ole larsen (25-05-2002)
Kommentar
Fra : ole larsen


Dato : 25-05-02 15:50


"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
news:uk7psd4h7.fsf@trinekc.dk...
> "ole larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> writes:
>
> > Svinekød - i modsætning til oksekød - bliver hårdt, kedeligt ved
> > langtids.............
> > 15 min. er fint til småkød, men ikke mere.
>
> Så må Brugsen have mæsket deres kød forkert, for der stod skinketern
> på pakken. De fik en god time og var dejlig møre. Det er nu det jeg
> plejer at gøre, og jeg har ikke haft uheldige oplevelser med det.
>
> Mvh Trine
>
> --
> Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
> http://usenet.dk

Hvad Brugsen gør kan jeg af gode grunde ikke blande mig i.
Og hvad du oplever heller ikke.
Men
Oksekødstern: lang tid
Svinekødstern: ikke lang tid
Kyndig kommentar velkommen
Ole



Karsten H. Larsen (27-05-2002)
Kommentar
Fra : Karsten H. Larsen


Dato : 27-05-02 17:56

Hej Ole
Der er jeg ikke enig med dig. Det er rigtigt at svinekød bliver hårdt og
kedeligt hvis det bliver kogt ved for højt blus eller uden låg. Det kommer
selvfølgelig også an på hvilket stykke kød fra grisen det er. Jeg
foretrækker selv at lave det af nakkkekam og skærer så de værste
fedtkoncentrationer væk. 1 time er perfekt til den slags kød og bliver endnu
bedre hvis man lader det stå og så varme det op senere
Mvh
Karsten

"ole larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:dxNH8.26140$4f4.832751@news000.worldonline.dk...
>
> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
> news:uk7psd4h7.fsf@trinekc.dk...
> > "ole larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> writes:
> >
> > > Svinekød - i modsætning til oksekød - bliver hårdt, kedeligt ved
> > > langtids.............
> > > 15 min. er fint til småkød, men ikke mere.
> >
> > Så må Brugsen have mæsket deres kød forkert, for der stod skinketern
> > på pakken. De fik en god time og var dejlig møre. Det er nu det jeg
> > plejer at gøre, og jeg har ikke haft uheldige oplevelser med det.
> >
> > Mvh Trine
> >
> > --
> > Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
> > http://usenet.dk
>
> Hvad Brugsen gør kan jeg af gode grunde ikke blande mig i.
> Og hvad du oplever heller ikke.
> Men
> Oksekødstern: lang tid
> Svinekødstern: ikke lang tid
> Kyndig kommentar velkommen
> Ole
>
>



ole larsen (27-05-2002)
Kommentar
Fra : ole larsen


Dato : 27-05-02 18:53


"Karsten H. Larsen" <kmhl@mail.tele.dk> wrote in message
news:3cf26518$0$78793$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej Ole
> Der er jeg ikke enig med dig. Det er rigtigt at svinekød bliver hårdt og
> kedeligt hvis det bliver kogt ved for højt blus eller uden låg. Det kommer
> selvfølgelig også an på hvilket stykke kød fra grisen det er. Jeg
> foretrækker selv at lave det af nakkkekam og skærer så de værste
> fedtkoncentrationer væk. 1 time er perfekt til den slags kød og bliver
endnu
> bedre hvis man lader det stå og så varme det op senere
> Mvh
> Karsten

Tror at din metode og udskæring kan blive dejlig. Prøver ved lejlighed.

Min opfattelse gælder "småkød"

Ole



Trine Kornum Christi~ (24-05-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 24-05-02 19:03

"Wares" <waresforeme@jubiimail.dk> writes:

> Er der nogen som kan strikke en hurtig opskrift sammen til en grydret med
> skinkekød i tern.
>
> Jeg har noget skinkekød, Rød/grøn/gul peder, løg og hvad man eller normalt
> har i køleskabet og krydderi skuffen...
>
> Også selvfølgeligt noget ris til tilbehør...

Jeg er lige ved at lave en gryderet med skinketern. Jeg bruger bacon,
løg, champignoner, enebær og laurbærblade.

Brun bacon, løg, champignoner og tern i en gryde. Når det er brunet
hældes vand med til sovsen, krydr med enebær og laurbærblad(e). Lad
det småkoge til kødet er gennemkogt, men det bliver meget bedre hvis
det lige får lov til at simre 1 times tid.

Spises med salat, ris og brød. (Eller hvad man nu har lyst til, er
glimrende med kartoffelmos.)

Mvh Trinr

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste