/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Nogen der kan hjælpe med en forret & en ho~
Fra : Nuserpigen


Dato : 21-05-02 19:00

Hej
Er der nogen der kan få en forret og en hovedret ud af følgende
ingredienser:

150 g laks piskefløde pyntesalat
ris
100 g spinat mælk bred persille
hønsefond og brund sky
175 g rejer smør dijon sennep
Evt. grøntsager
1 stk. portionskylling olie dild
100 g bacon hvidvin & rødvin citron


Jeg skal nemlig have lavet en opgave og er løbet lidt tør for ideér.

Qnuz Fra Nuserpigen

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


 
 
Lars Pedersen (21-05-2002)
Kommentar
Fra : Lars Pedersen


Dato : 21-05-02 19:46

> Er der nogen der kan få en forret og en hovedret ud af følgende
> ingredienser:
>
> 150 g laks piskefløde pyntesalat
> ris
> 100 g spinat mælk bred persille
> hønsefond og brund sky
> 175 g rejer smør dijon sennep
> Evt. grøntsager
> 1 stk. portionskylling olie dild
> 100 g bacon hvidvin & rødvin citron

Du kunne marinere rejerne i 5 spsk olie, saft fra halvdelen af citronen,
persille og 2 fed hvidløg. Med en skive brød til kan det vel være forretten.



sune vuorela (21-05-2002)
Kommentar
Fra : sune vuorela


Dato : 21-05-02 21:49

On Tue, 21 May 2002 18:00:16 GMT, "Nuserpigen"
<Nuserpigen.news@kandu.dk> wrote:

>Hej
>Er der nogen der kan få en forret og en hovedret ud af følgende
>ingredienser:

Til forret ville jeg tage følgende:

Laks med persille på en bund af fennikel

> 150 g laks
> bred persille
> smør
> hvidvin (gerne en tør eller meget tør)
> Evt. grøntsager (i dette tilfælde fennikel)

hakket persille og smøre ræres sammen, sådan at man får en
persilllesmør med meget persille. Det skal være en grøn masse der kun
lige hænger sammen og lader sig forme.
Fenikkel skæres i meget tynde skiver og lægges i bunden af et ildfast
fad og laksen lægges ovenpå. Herovenpå lægges den fedtede persille.
Hvidvin hældesi bunden. 20-30 minutter i ovnen ved 150-200grader alt
efter tykkelsen af fisken.

server evt. med
> citron


Til hovedret:

risottoinspireret baconkulling med ris

> ris
> mælk
> bred persille
> hønsefond og brund sky
> Evt. grøntsager (champignoner + løg)
> 1 stk. portionskylling
> olie
> 100 g bacon
> hvidvin & rødvin

befri kyllinge fra dens ben (knogler) og skær kødet i tern.
skær baconen i tern.
Hak et læg og skær champigninoner i skiver
Svits/brun det hele i en stor pande.
Varm en blanding af hønsefond og mælk i en anden gryde

smid ris på panden og steg den i lidt tid.

Tilsæt mælk/fond blandingen et par skefulde ad gangen og lad det blive
absorberet af risen inden de næste skefulde tilsættes. Bliv sådan ved
til risene er præcis så hårde som _du_ kan lide dem.



Forretsopskriften har jeg afprøvet med _stor_ succes. Hovedretten har
jeg bare rystet ud af ærmet - inspireret fra andre opskrifter og
succeser. Prøv det og medl tilbage!

--
Sune

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste