/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrifter på rågebryst
Fra : Margot Martensen


Dato : 20-05-02 20:56

Hej

Er her nogen der kan hjælpe mig med nogle (ikke for svære) opskrifter på
rågebryst. Jeg har netop fået kontakt med en jæger, der kan skaffe mig
alle de bryster :)) jeg vil have, men jeg mangler nogle måder at
tilberede dem på.

Hilsen

Margot


--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG

 
 
Michael Andersen (21-05-2002)
Kommentar
Fra : Michael Andersen


Dato : 21-05-02 21:23


"Margot Martensen" <martensen@12mail.dk> skrev i melding
news:aaf01f6642ad3871be6631c47ff98d7d.36760@mygate.mailgate.org...
> Hej
>
> Er her nogen der kan hjælpe mig med nogle (ikke for svære) opskrifter på
> rågebryst. Jeg har netop fået kontakt med en jæger, der kan skaffe mig
> alle de bryster :)) jeg vil have, men jeg mangler nogle måder at
> tilberede dem på.
>
> Hilsen
>
> Margot
>
>
> --
> Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG

Hej Margot!

Vi stegte hele rågeunder her forleden - mon ikke du kan bruge stort set
samme fremgangsmåde til brysterne. Vi fulgte ikke nogen decideret opskrift,
men eksperimenterede os lidt frem.

Fuglene blev omvundet med bacon og brunet i en jerngryde. Herefter blev der
tilsat forskellige krydderier (salt, peber, karry mv.), finthakket hvidløg,
en smule soya og en god sjat rødvin. Det hele stod nu og simrede i en god
halv time, og vi tilsatte derefter en god portion finthakkede brændenælder,
som vi havde plukket ved skoven ved rågekolonien (så det hele ligesom
passede sammen ).

Efter ca. tre kvarter tog vi rågerne op og jævnede sovsen ganske lidt.

Tilbehøret bestod af en salat med kartofler, bønner, tomater, broccoli og
baconstykker samt en god gang rababerkompot.

Fuglene blev utrolig møre og smagte super!

Vi havde en del idéer på bordet til både krydderier/grønt (enebær, persille)
og tilbehør (waldorfsalat, flødestuvede kartofler), men endte med ovennævnte
ud fra skabenes indhold og lysten til noget ikke al for tung mad - årstiden
taget i betragtning.

Vi har forresten taget kråser, lever og hjerter fra til en snarlig ragout,
som vi nok skal have med en god kartoffelmos til.

Held og lykke!

Med venlig hilsen
Michael



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste