/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Panang karry - hvordan ?
Fra : fuldfart


Dato : 19-05-02 19:27

Jeg ønsker at lave min egen Panang Karry, men er ikke helt sikker på
hvad og hvor meget der skal i, er der én behjælpelig sjæl, der lige
ligger inde med en opskrift på denne slags karry.
Jeg kunne også godt bruge at få af vide hvad det er der er specielt ved
grøn, rød og andre slags karry.
Links til danske eller engelske sites kan evt. også bruges.



--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


 
 
vagn torup (20-05-2002)
Kommentar
Fra : vagn torup


Dato : 20-05-02 10:40

Hejsa
De forskellige farver kommer af hvilke ingredienser, der er i.
Karry er et blandingskrydderi og, jeg vil vove den påstand, at der er lige
så mange forskellige slags karryer, som der er husmødre, i de lande, hvor
det spises.
Min personlige erfaring er, at den grønne karry, er den stærkeste, i hvert
fald når man køber den som pasta i en thai-købmand og nej jeg ved ikke, hvad
der gør den grøn, men jeg ved at den røde er rød pga chilli og den gule er
gul pga gurkemeje.
Håber det hjalp lidt.
MVH Rikke
fuldfart <fuldfart.news@kandu.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:G3SF8.11909$4f4.504875@news000.worldonline.dk...
>



Marianne Black (23-05-2002)
Kommentar
Fra : Marianne Black


Dato : 23-05-02 21:06

Panaeng curry paste:
10 dried long red chillies, deseeded and chopped
5 shallots, chopped
4 cloves garlic, chopped
2 stalks lemon grass, chopped
2,5 cm piece galangal, chopped
1 tsp ground coriander seed
1 tsp ground cumin
3 coriander roots, chopped
1 tsp shrimp paste
2 tbs roasted peanuts

Using a pestle and mortar or a grinder, blend all the ingredients together
until they form a smooth paste.

Har ikke selv forsøgt mig med ovenstående, men opskriften kommer fra min
ellers udmærkede Thai kogebog "The taste of Thailand" af Vatcharin
Bhuminchitr. Bor du i Købehavnsområdet kan alle ingredienserne findes i de
asiatiske supermarkeder bag hovedbanegården.

Mvh.
Marianne
"fuldfart" <fuldfart.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:G3SF8.11909$4f4.504875@news000.worldonline.dk...
> Jeg ønsker at lave min egen Panang Karry, men er ikke helt sikker på
> hvad og hvor meget der skal i, er der én behjælpelig sjæl, der lige
> ligger inde med en opskrift på denne slags karry.
> Jeg kunne også godt bruge at få af vide hvad det er der er specielt ved
> grøn, rød og andre slags karry.
> Links til danske eller engelske sites kan evt. også bruges.
>
>
>
> --
> Leveret af:
> http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste