/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
æblegrød til hvad?
Fra : E.G.C.


Dato : 16-05-02 23:34

Jeg har i fryseren æblegrød liggende, som blev lavet sidst på efteråret. Sådan lige til at lave en traditionel æblekage af. De
smager også ganske godt, men jeg kunne tæænke mig at få lidt variation. Kan jeg bruge denne æblemos, som er ganske god, til at
komme i dej? og har nogen et par ideer?

Mvh.

E.C.


 
 
WebWoman (17-05-2002)
Kommentar
Fra : WebWoman


Dato : 17-05-02 11:41

"E.G.C." <kaninen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3ce43313$0$51180$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...

> Kan jeg bruge denne æblemos, som er ganske god, til at
> komme i dej? og har nogen et par ideer?

smager mums, når det er bagt ind i butterdej
Lav evt. små pakker og pynt med perlesukker og/eller hakkede nødder
Et drys kanel er også godt

Mvh. Lisbeth



R.N. (19-05-2002)
Kommentar
Fra : R.N.


Dato : 19-05-02 19:39


"WebWoman" <webwoman@ FJERN chicks.dk> skrev i en meddelelse
> "E.G.C." <kaninen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
>
> > Kan jeg bruge denne æblemos, som er ganske god, til at
> > komme i dej? og har nogen et par ideer?
>
> smager mums, når det er bagt ind i butterdej
> Lav evt. små pakker og pynt med perlesukker og/eller hakkede nødder
> Et drys kanel er også godt

Den gode gammeldags æblekage smager jo altid godt og er så dejlig nem at gå
til. Husk at købe ribsgele til at lægge i store klatter ovenpå flødeskummen.

Hilsen elena@io.dk




Rune Zedeler (30-05-2002)
Kommentar
Fra : Rune Zedeler


Dato : 30-05-02 15:11

E.G.C. wrote:


> Jeg har i fryseren æblegrød liggende, som blev lavet sidst på efteråret. Sådan lige til at lave en traditionel æblekage af. De
> smager også ganske godt, men jeg kunne tæænke mig at få lidt variation. Kan jeg bruge denne æblemos, som er ganske god, til at
> komme i dej? og har nogen et par ideer?

Hvis den kan overleve et halvt år endnu, så er der jo intet som en gang
æblegrød til den stegte blodpølse...

-Rune


R.N. (01-06-2002)
Kommentar
Fra : R.N.


Dato : 01-06-02 09:17


"Rune Zedeler" skrev i en meddelelse
> E.G.C. wrote:
>
>
> > Jeg har i fryseren æblegrød liggende, som blev lavet sidst på efteråret.
Sådan lige til at lave en traditionel æblekage af. De
> > smager også ganske godt, men jeg kunne tæænke mig at få lidt variation.
Kan jeg bruge denne æblemos, som er ganske god, til at
> > komme i dej? og har nogen et par ideer?
>
> Hvis den kan overleve et halvt år endnu, så er der jo intet som en gang
> æblegrød til den stegte blodpølse...

Skægt at du lige finder på at hive den op i lyset.

Med venlig hilsen Ruth



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste