/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
medister
Fra : rasmus carlsen


Dato : 06-05-02 19:00

Hej med Jer.

I går aftes tog jeg en frossen medister ud af fryseren og lagde den i
køleskabet i den tro, at jeg skulle lave den her til afte. Sådan kommer det
ikke til at gå og så spekulerer jeg på, om jeg bare kan lade den ligge endnu
et døgn i køleren eller om jeg skal koge den her til aften?

ras



 
 
Gerner (06-05-2002)
Kommentar
Fra : Gerner


Dato : 06-05-02 20:15

On Mon, 6 May 2002 19:59:39 +0200, "rasmus carlsen" <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk>
wrote:

>Hej med Jer.
>
>I går aftes tog jeg en frossen medister ud af fryseren og lagde den i
>køleskabet i den tro, at jeg skulle lave den her til afte. Sådan kommer det
>ikke til at gå og så spekulerer jeg på, om jeg bare kan lade den ligge endnu
>et døgn i køleren eller om jeg skal koge den her til aften?
Efter min menig så er frosne varer lige til at koge/stege/opvarme på alle måder
uden at de tager skade. Jeg bruger microbølgeovn og frossen mad skal kun have
lidt mere tid, til det er færdigt.
Jeg kan ikke tro frossen mad bliver ringere af at koge i en gryde lige fra
frostboxen til den er færdig til stegning.

>
>ras
>

--
Gerner

fuku wa uchi, oni wa soto

rasmus carlsen (06-05-2002)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 06-05-02 22:06


"Gerner" <gerner@teknik.dk> skrev i en meddelelse
news:6alddu0r9fsbsqtrogfsie1n90gijmengj@4ax.com...
> On Mon, 6 May 2002 19:59:39 +0200, "rasmus carlsen"
<rasmus.carlsen@tdcadsl.dk>
> wrote:
>
> >Hej med Jer.
> >
> >I går aftes tog jeg en frossen medister ud af fryseren og lagde den i
> >køleskabet i den tro, at jeg skulle lave den her til afte. Sådan kommer
det
> >ikke til at gå og så spekulerer jeg på, om jeg bare kan lade den ligge
endnu
> >et døgn i køleren eller om jeg skal koge den her til aften?
> Efter min menig så er frosne varer lige til at koge/stege/opvarme på alle
måder
> uden at de tager skade. Jeg bruger microbølgeovn og frossen mad skal kun
have
> lidt mere tid, til det er færdigt.
> Jeg kan ikke tro frossen mad bliver ringere af at koge i en gryde lige fra
> frostboxen til den er færdig til stegning.
>
> >
ok - jeg har vist ikke udtrykt mig tydeligt nok; Jeg tog medisteren ud af
fryseren i går (søndag) og den er således tøet op i dag (mandag) ... kan jeg
bare lade den ligge optøet i køleskabet til i morgen eller bliver det så en
trist fornøjelse?
ras



Jakob Andersen (06-05-2002)
Kommentar
Fra : Jakob Andersen


Dato : 06-05-02 22:11

> ok - jeg har vist ikke udtrykt mig tydeligt nok; Jeg tog medisteren ud af
> fryseren i går (søndag) og den er således tøet op i dag (mandag) ... kan
jeg
> bare lade den ligge optøet i køleskabet til i morgen eller bliver det så
en
> trist fornøjelse?
> ras
>
Du kan roligt lade den ligge til imorgen, du skal bare (som altid) sørge for
at den er godt gennem varmet inden servering !!

Jakob



Gerner (06-05-2002)
Kommentar
Fra : Gerner


Dato : 06-05-02 22:26

On Mon, 6 May 2002 23:05:46 +0200, "rasmus carlsen" <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk>
wrote:

>
>"Gerner" <gerner@teknik.dk> skrev i en meddelelse
>news:6alddu0r9fsbsqtrogfsie1n90gijmengj@4ax.com...
>> On Mon, 6 May 2002 19:59:39 +0200, "rasmus carlsen"
><rasmus.carlsen@tdcadsl.dk>
>> wrote:
>>
>> >Hej med Jer.
>> >
>> >I går aftes tog jeg en frossen medister ud af fryseren og lagde den i
>> >køleskabet i den tro, at jeg skulle lave den her til afte. Sådan kommer
>det
>> >ikke til at gå og så spekulerer jeg på, om jeg bare kan lade den ligge
>endnu
>> >et døgn i køleren eller om jeg skal koge den her til aften?
>> Efter min menig så er frosne varer lige til at koge/stege/opvarme på alle
>måder
>> uden at de tager skade. Jeg bruger microbølgeovn og frossen mad skal kun
>have
>> lidt mere tid, til det er færdigt.
>> Jeg kan ikke tro frossen mad bliver ringere af at koge i en gryde lige fra
>> frostboxen til den er færdig til stegning.
>>
>> >
>ok - jeg har vist ikke udtrykt mig tydeligt nok; Jeg tog medisteren ud af
>fryseren i går (søndag) og den er således tøet op i dag (mandag) ... kan jeg
>bare lade den ligge optøet i køleskabet til i morgen eller bliver det så en
>trist fornøjelse?

Det ved jeg ikke, men vil gætte på den er holdbar efter den oprindelige "sidste
dag" dato hvis den kom rimeligt tidligt i fryseren fra slagteren/butikken.

Som skrevet tror jeg ikke på at frysning skader friske kødprodukters holdbarhed.

Der er sikkert mange der køber stort ind og lægger det i en fryser og beregner
hvornår kødet absolut skal bruges. Her mangler du så en vejledning i hvad der
kan ligge i fryseren hvor længe før det skal tøes op og bruges, evt. efter en
dag eller 2 i køleskabet.

>ras
>

--
Gerner

fuku wa uchi, oni wa soto

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste