/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Frossen rugbrød
Fra :
JENS ERIK JENSEN
Dato :
02-05-02 19:22
Hej NG
Vi bager rugbrød . Ofte en to-tre stykker af gangen.
Når vi optør rugbrødet fra fryseren er det desværre tørt med en tendens til
at smuldre.
Det ufrosne rugbrød er der ingen problemer med.
Er der en netgruppen der har en god løsning på det problem?
På forhånd tak for svaret
Med venlig hilsen
Jens Erik Jensen
Kai Tore Steinsli (
02-05-2002
)
Kommentar
Fra :
Kai Tore Steinsli
Dato :
02-05-02 20:28
"JENS ERIK JENSEN" <psel@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:JtfA8.117$uQ.6524@news.get2net.dk...
> Hej NG
>
> Vi bager rugbrød . Ofte en to-tre stykker af gangen.
>
> Når vi optør rugbrødet fra fryseren er det desværre tørt med en tendens
til
> at smuldre.
> Det ufrosne rugbrød er der ingen problemer med.
>
> Er der en netgruppen der har en god løsning på det problem?
>
> På forhånd tak for svaret
>
> Med venlig hilsen
>
> Jens Erik Jensen
Hej JE.
Jeg ved ikke, om dette kunne have noget med sagen at gøre, men jeg kan huske
fra jeg var barn, at min mor var meget påpasselig med at putte rugbrødene i
fryseposer, mens de stadig var lidt varm/lune.
Det skulle vistnok forhindre at skorpen falder af brødet efter optøning -
hvis jeg altså husker ret.
Håber det måske kan være til hjælp!
Mvh. Line
Bettina Madsen (
06-05-2002
)
Kommentar
Fra :
Bettina Madsen
Dato :
06-05-02 14:52
> Når vi optør rugbrødet fra fryseren er det desværre tørt med en tendens
til
> at smuldre.
> Det ufrosne rugbrød er der ingen problemer med.
>
> Er der en netgruppen der har en god løsning på det problem?
Jeg har ingen løsning på problemet, men det med at fryse brødene mens de
stadog er lune er en god idé. Dog vil jeg sige at rugbrød godt kan holde sig
ca. 14 dage i køleskab, så måske er det slet ikke nødvendigt at fryse dem
allesammen ned.
Det var bare et forslag.
Bettina
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.