/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sværdfisk opskrifter?
Fra : Thomas Hjort


Dato : 19-04-02 22:43

Sværfisk kan købes på 'fisketorvet (føtex)'. Og det adskiller sig fra andre
fisk ved ikke at smage af fisk, hvilket jeg, som ikke er for vild med fisk,
ser som en stor fordel.

Jeg eftersøger nogle opskrifter med sværdfisk i centrum, helst som 'steak' i
stil med tunsteak og laksesteak.

Mvh Thomas



 
 
Henrik Vest (20-04-2002)
Kommentar
Fra : Henrik Vest


Dato : 20-04-02 00:54

> Jeg eftersøger nogle opskrifter med sværdfisk i centrum, helst som 'steak'
i
> stil med tunsteak og laksesteak.

Jeg plejer at skære en masse frugter (Ananas, druer, appelsin, kivi, mango
osv.) ud i tern og så lave en god og stærk tomatsalsa til steaken

Velbekomme!
--
mvh
Henrik V. hallo_derude@hotmail.com



Peter W. Bosse (20-04-2002)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 20-04-02 05:09

"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercityFJERN.dk> skrev i meddelandet:

> Jeg eftersøger nogle opskrifter med sværdfisk i centrum, helst som
> 'steak' i stil med tunsteak og laksesteak.

I Fiskekogebogen står, at sværdfisk kan tilberedes som helleflynder.

Sværdfisk: kødet hvidlig lyst, fedt og særdeles velsmagende.

Her er en opskrift, let og enkelt..

Ristet helleflynder eller laks:
Panderetter

ca. 1 kg helleflynder, laks, (sværdfisk)
salt
smør til stegning
citronbåde

Skær fisken i ca. 2-3 cm tykke skiver - det er synd at panere den fine
fisk, vend den højst i mel krydret med salt - og rist den i varmt,
letbrunet smør over jævn varme, ca. 4 minutter på hver side. Server med
flütes og en letstuvet spinat eller en stuvning af grønærter, drysset
med lidt rejer, samt citronbåde.
*En Tuborg-øl på dåse vil passe glimrende til.

: :
: :
>)));> :
>)));>

--
Mvh.
Peter W. Bosse

GULERØDDER ER IGEN NOGET AF DET SUNDESTE
Ny dansk forskning viser, at gulerødder indeholder et stof, der virker
nedsættende på kræftrisikoen - og det er ikke beta caroten. Til gengæld
tyder alt på, at det er stoffet falcarinol, der også findes i den
asiatiske rodfrugt ginseng. www.berlingske.dk/artikel:aid=175912



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408954
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste