/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Helsepande ?
Fra : JS


Dato : 19-04-02 01:50

Hvad bruger man en helsepande til ??

Se et eksempel her :
http://www.pyrolux.dk/ergonomic.t



mvh/JS



 
 
Rene' Hjorth (19-04-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 19-04-02 22:58

[JS | Fri, 19 Apr 2002 02:50:22 +0200]

>Hvad bruger man en helsepande til ??

Du bruger den som en almindelig stegepande, men med nogle ændringer:

1. du kommer letter "ind under" det du steger da der er en meget lav
kant, så ting kan være nemmere at vende.

2. du har en større flade, da den "store skrå" kant ikke tager plads op,
og typisk er stegearealet på denne pande større end de fleste andre
pander.

3. mængden af sauce lavet i denne pande andrager ca. ½-1 dl. så den er
IKKE god til en pandesauce bagefter

Jeg har begge (alle) slags og er glade for dem begge, til hver sit
formål.


René
www.rene.hjorth.com

JS (19-04-2002)
Kommentar
Fra : JS


Dato : 19-04-02 23:43


"Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> wrote in message
news:mr31cu82p1eni6vchev5bg1b7bbhg20pv2@4ax.com...
> [JS | Fri, 19 Apr 2002 02:50:22 +0200]
>
> >Hvad bruger man en helsepande til ??
>
> Du bruger den som en almindelig stegepande, men med nogle ændringer:
>
> 1. du kommer letter "ind under" det du steger da der er en meget lav
> kant, så ting kan være nemmere at vende.
>

Ahhh, ideelt til pandekager og burger bøffer....

Gad vist hvordan helse kom ind i navnet



mvh/JS



Rene' Hjorth (20-04-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 20-04-02 16:37

[JS | Sat, 20 Apr 2002 00:42:42 +0200]

>Ahhh, ideelt til pandekager og burger bøffer....

"Monsterpandekager"; 28 x 28 cm, men firkantede... praktisk, kvadratisk
og god

Jeg bruger den også til at bage blinis på, der kan være 9 ad gangen...

>Gad vist hvordan helse kom ind i navnet

Ja, jeg tror at det er fordi den også er "ikke-fedtstof-krævende", altså
det teflon-like, der tillader metal-ting.

Eller også er det fordi det er umuligt at bagefter hælde en masse
piskefløde på og lave en god sauce


René
www.rene.hjorth.com

Jan Boegh (21-04-2002)
Kommentar
Fra : Jan Boegh


Dato : 21-04-02 17:43

"JS" <mr_nobody@nowhere.com> wrote in message
news:3cc09cef$0$983$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...

> Gad vist hvordan helse kom ind i navnet

Markedsføring!

vh
Jan


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste