/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Karry
Fra : Anja


Dato : 10-04-02 13:04

Hvordan er det nu lige med karry? Skal det "brændes" af eller hvad?
Jeg syntes de sidste gange jeg har lavet karryretter at de har smagt brændt,
jeg syntes ellers ikke jeg har haft det problem. Det er specielt når jeg
laver det til børn, så det skal smage af karry men ikke stærkt eller brændt.
Anja



 
 
rasmus carlsen (10-04-2002)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 10-04-02 13:23


"Anja" <aholdum@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3cb42a47$0$12001$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hvordan er det nu lige med karry? Skal det "brændes" af eller hvad?
> Jeg syntes de sidste gange jeg har lavet karryretter at de har smagt
brændt,
> jeg syntes ellers ikke jeg har haft det problem. Det er specielt når jeg
> laver det til børn, så det skal smage af karry men ikke stærkt eller
brændt.
> Anja
>

både og ... karryen skal ikke brænde, men "bruse af". Så når olie eller smør
(prøv den økologiske - det dufter himmelsk) er varmt, knalder du karry
(og/eller ingefær) på panden ... så bruser det og ofter et ½ minut holdet
det op og så er det i med kalkun, kylling eller hvad det nu måtte være - og
husk at skrue lidt ned!

ras



K.G. (10-04-2002)
Kommentar
Fra : K.G.


Dato : 10-04-02 15:01

Hej ras ...

Du skriver bla:

> både og ... karryen skal ikke brænde, men "bruse af".

Og Anja skrev:

> > Hvordan er det nu lige med karry? Skal det "brændes" af eller hvad?

Prøv at lægge mærke til Anjas "gåseøjne" jeg tror god hun ved at
karry ikke skal "brænde" men i forhold til bla. paprika godt må blive
godt brunt uden at blive bitter ....

Man taler rent faktisk om at karryen "brændes af" for at frigøre så meget
smag som muligt ...

Så er så spørgsmålet hvem er MAN - men jeg er sikker på Anja kender
betydningen af "at brænde karryen af" uden at den bliver sort ...

Med venlig hilsen
K.G




rasmus carlsen (10-04-2002)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 10-04-02 15:06


"K.G." <kg@lite.dk> skrev i en meddelelse
news:3cb445b8$0$231$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej ras ...
>
> Du skriver bla:
>
> > både og ... karryen skal ikke brænde, men "bruse af".
>
> Og Anja skrev:
>
> > > Hvordan er det nu lige med karry? Skal det "brændes" af eller hvad?
>
> Prøv at lægge mærke til Anjas "gåseøjne" jeg tror god hun ved at
> karry ikke skal "brænde" men i forhold til bla. paprika godt må blive
> godt brunt uden at blive bitter ....
>
> Man taler rent faktisk om at karryen "brændes af" for at frigøre så meget
> smag som muligt ...

præcis - var det ikke det jeg skrev?


>
> Så er så spørgsmålet hvem er MAN - men jeg er sikker på Anja kender
> betydningen af "at brænde karryen af" uden at den bliver sort ...
>
> Med venlig hilsen
> K.G
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste