/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gode råd om vin og sauce
Fra : henrik


Dato : 03-04-02 19:15

Jeg skal holde en middag, hvor jeg påtænker at servere kalvekoteletter
til hovedret. Som tilbehør vil jeg lave ovnbagte rodfrugter og
grøntsager i et fad (kartofler, jordskokker, gulerødder, pastinak
fenikel og rødløg)

Er der nogen som kan anbefale en god vin til ovenstående - ca. 2-3
flasker á kr. 60-80.

Jeg tænker på at bruge væde+olivenolie fra rodfrugt og grønsagsfadet
som sauce til hovedretten. Er der nogen, som evt. har erfaringer med
at 'koge' fadet af og lave en sauce? Skal jeg bruge vin eller er det
bedre med grøntsagsbouillon? Gode råd modtages med glæde

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste