/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
skum til vaffelis
Fra : Mai-Brit


Dato : 29-03-02 20:30

Hej ng!
Er der nogen som ligger inde med en god opskrift på skum til gammeldags
vaffelis
På forhånd tak
Mai-Brit



 
 
Gerner (29-03-2002)
Kommentar
Fra : Gerner


Dato : 29-03-02 21:28

On Fri, 29 Mar 2002 20:30:03 +0100, "Mai-Brit" <mai-brit@esenet.dk> wrote:

>Hej ng!
>Er der nogen som ligger inde med en god opskrift på skum til gammeldags
>vaffelis
>På forhånd tak
>Mai-Brit
>
Er det ikke bare piskede æggehvide med sukker, evt. med frugtfarve og
smagsessenser ?

--
Gerner

fuku wa uchi, oni wa soto

Peter Westh (29-03-2002)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 29-03-02 21:41

"Mai-Brit" <mai-brit@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:3ca4c0f1$0$39509$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej ng!
> Er der nogen som ligger inde med en god opskrift på skum til gammeldags
> vaffelis

Emnet har været oppe før (i august sidste år), og Tina Andersen gav følgende
opskrift:

Guf til isvafler:

Hvad skal du bruge
· 4 æggehvider
· 4 spiseskefulde sukker
· Jordbær eller anden saft
· 1 spiseske rød frugtfarve eller anden farve
· ½ teskefuld eddike

Sådan gør du
1. Pisk æggehviderne
2. Tilsæt sukker
3. Tilsæt eddike
4. Tilsæt jordbærsaft efter smag
5. Tilsæt 1 spiseskefuld frugtfarve
6. Blandingen piskes, indtil konsistensen er cremet.

Du kan bruge andre former for saft og frugtfarve alt efter temperament. -
Hvis du er bange for salmonella, så benyt altid pasteuriserede æggehvider.
Salmonella-bakterierne kan både sidde på ægge-skallen og inde i ægget.
Skyller du rå æg i kogende vand i 2 - 3 sekunder før brug, fjerner du de
salmonella-bakterier, der sidder på skallen, men ikke de bakterier, der er
inde i ægget.

Husk: Vask hænder, når du har rørt ved æggene.

/Peter



Christina Petersen (30-03-2002)
Kommentar
Fra : Christina Petersen


Dato : 30-03-02 15:55

> Emnet har været oppe før (i august sidste år), og Tina Andersen gav
følgende
> opskrift:

Flot sakset fra
http://www.dr.dk/leth/raad_sider/raad-lister/mad-koekken.shtm#m9



Jan Boegh (30-03-2002)
Kommentar
Fra : Jan Boegh


Dato : 30-03-02 17:40

"Christina Petersen" <christina@misu.dk> wrote in message
news:3ca5d16f$0$88708$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Emnet har været oppe før (i august sidste år), og Tina Andersen gav
> følgende
> > opskrift:
>
> Flot sakset fra
> http://www.dr.dk/leth/raad_sider/raad-lister/mad-koekken.shtm#m9

Det var lige godt imponerende: Leth læser altså også denne gruppe )

vh
Jan


Mai-Brit (30-03-2002)
Kommentar
Fra : Mai-Brit


Dato : 30-03-02 20:15

snip

>
> Emnet har været oppe før (i august sidste år), og Tina Andersen gav
følgende
snip

> /Peter
>

Tak Peter, det blev en god skum.
Jeg har ikke set Tina's tidligere indslag, vi synkroniserer ikke langt
tilbage.
Mange hilsner
Mai-Brit



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408954
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste