/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Le Port Brød: Opskrift søges på måske verd~
Fra : Lars Lyngby Nielsen


Dato : 20-03-02 23:12

Et meget lyst minde fra min barndom er det fantastiske Le Port brød, bageren
i Humlebæk bagte.
Desværre kan jeg ikke længere finde dette brød nogen steder.
Og DET er temmelig forfærdeligt.

Brødet er meget mørkt, skorpen er tynd og sprød, krummen utrolig blød og
luftig afbrudt af et par sprøde kerner hist og her. Størrelsen er ca. det
dobbelte af at almindeligt formbrød.

Kan NOGEN af de meget vidende herrer/damer i nyhedsgruppen hjælpe med at
fremgrave opskriften på dette brød?

Bedste hilsener
Lars.



 
 
Lars Lyngby Nielsen (25-03-2002)
Kommentar
Fra : Lars Lyngby Nielsen


Dato : 25-03-02 13:57

Er der ikke én eneste person, der har opskriften?????

/Lars.

"Lars Lyngby Nielsen" <lln@dde.dk> wrote in message
news:mM7m8.166$mO3.5357@news.get2net.dk...
> Et meget lyst minde fra min barndom er det fantastiske Le Port brød,
bageren
> i Humlebæk bagte.
> Desværre kan jeg ikke længere finde dette brød nogen steder.
> Og DET er temmelig forfærdeligt.
>
> Brødet er meget mørkt, skorpen er tynd og sprød, krummen utrolig blød og
> luftig afbrudt af et par sprøde kerner hist og her. Størrelsen er ca. det
> dobbelte af at almindeligt formbrød.
>
> Kan NOGEN af de meget vidende herrer/damer i nyhedsgruppen hjælpe med at
> fremgrave opskriften på dette brød?
>
> Bedste hilsener
> Lars.
>
>



Kjeld Orgs Frstzz (25-03-2002)
Kommentar
Fra : Kjeld Orgs Frstzz


Dato : 25-03-02 15:18

Lars Lyngby Nielsen wrote:
>
> Er der ikke én eneste person, der har opskriften?????
>
> /Lars.
>
> "Lars Lyngby Nielsen" <lln@dde.dk> wrote in message
> news:mM7m8.166$mO3.5357@news.get2net.dk...
> > Et meget lyst minde fra min barndom er det fantastiske Le Port brød,
> bageren
> > i Humlebæk bagte.
> > Desværre kan jeg ikke længere finde dette brød nogen steder.
> > Og DET er temmelig forfærdeligt.
> >
> > Brødet er meget mørkt, skorpen er tynd og sprød, krummen utrolig blød og
> > luftig afbrudt af et par sprøde kerner hist og her. Størrelsen er ca. det
> > dobbelte af at almindeligt formbrød.
> >
> > Kan NOGEN af de meget vidende herrer/damer i nyhedsgruppen hjælpe med at
> > fremgrave opskriften på dette brød?
> >
> > Bedste hilsener
> > Lars.
> >
> >

Har du prøvet at spørge hos Le Port i Espergærde, om de kender noget til
det? mailto:info@restaurant-leport.dk

Kjeld


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408954
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste