/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Béarnaise sovs
Fra : Frank Nørvig


Dato : 17-03-02 22:51

Hej

Jeg har hørt at man ikke må gen-opvarme béarnaisesovs, hvis den først har
fået lov til at køle af (f.eks. til lidt rester dagen efter)... Passer det?

Mvh Frank Nørvig



 
 
Peter Fleinert (18-03-2002)
Kommentar
Fra : Peter Fleinert


Dato : 18-03-02 12:10


">
> Jeg har hørt at man ikke må gen-opvarme béarnaisesovs, hvis den først har
> fået lov til at køle af (f.eks. til lidt rester dagen efter)... Passer
det?

Problemet er at den ofte skiller ved genopvarmining. Du kan eventuelt prøve
at opvarme saucen i et vandbad, der derved kan afhjælpe problemet med at det
skiller. Noget helt andet er æggeblommerne. Såfremt der ikke er brugt
pastauriserede æg ville jeg personligt IKKE genopvarme saucen p.ga.
salmonella. Husk at ved genopvarmning skal emnet nå en kærnetemperatur på 75
grader, da det vil dræbe de fleste bakterier.
Venlig hilsen Peter.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste