/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Béarnaise sovs
Fra :
Frank Nørvig
Dato :
17-03-02 22:51
Hej
Jeg har hørt at man ikke må gen-opvarme béarnaisesovs, hvis den først har
fået lov til at køle af (f.eks. til lidt rester dagen efter)... Passer det?
Mvh Frank Nørvig
Peter Fleinert (
18-03-2002
)
Kommentar
Fra :
Peter Fleinert
Dato :
18-03-02 12:10
">
> Jeg har hørt at man ikke må gen-opvarme béarnaisesovs, hvis den først har
> fået lov til at køle af (f.eks. til lidt rester dagen efter)... Passer
det?
Problemet er at den ofte skiller ved genopvarmining. Du kan eventuelt prøve
at opvarme saucen i et vandbad, der derved kan afhjælpe problemet med at det
skiller. Noget helt andet er æggeblommerne. Såfremt der ikke er brugt
pastauriserede æg ville jeg personligt IKKE genopvarme saucen p.ga.
salmonella. Husk at ved genopvarmning skal emnet nå en kærnetemperatur på 75
grader, da det vil dræbe de fleste bakterier.
Venlig hilsen Peter.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.