/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kagen er tør
Fra : Ulrik


Dato : 14-03-02 20:26

Min bradepandekage bliver for tør. Jeg bruger opskriften bag på
kakao-æsken. (Oldfruens drøm)
Jeg vil gerne have kagen mere våd og svampet, men hvordan?

.....ULRIK

 
 
Klaus Alexander Seis~ (14-03-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 14-03-02 21:25

Ulrik skrev:

> Jeg vil gerne have kagen mere våd og svampet, men hvordan?

Gæt: put mere smør og mindre mel i.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Peter W. Bosse (15-03-2002)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 15-03-02 05:56

"Ulrik" <ulrik.henneberg@privat.dk> skrev i meddelandet...
> Min bradepandekage bliver for tør. Jeg bruger opskriften bag på
> kakao-æsken. (Oldfruens drøm)
> Jeg vil gerne have kagen mere våd og svampet, men hvordan?

Følg opskriften nøje!..
Måske bager du for hårdt (for høj varme), eller for længe.
Måske rører/pisker du ikke smør og sukker grundigt nok, blandingen skal
være let og luftig.
Husk også at æggene skal kommes i et ad gangen, og derefter røres
grundigt for hvert æg.

Hvis det stadigt går galt.. så prøv evt. Karoline's afprøvede...

Klassens-time-kage:

250 g blødt smør
350 g sukker (ca. 4 dl)
4 æg (mellem str.)
500 g hvedemel
4½ tsk bagepulver
1 dl kakao
3 tsk vanillesukker
3 dl mælk

Fremgangsmåde:
BAGETID: CA. 60 MIN. VED 170°
Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør dejen
godt ind imellem. Bland mel, bagepulver, kacao og vaniliesukker sammen,
og rør det i dejen skiftevis med mælken. Hæld dejen i en lille smurt
bradepande 25x30 cm (3 L), og bag kagen nederst i ovnen.
Kagen kan evt. lægges sammen med Smørcreme.
-Mah na mah Nam!

--
Mvh.
Peter W. Bosse

...Opdateret!
(Bestil en Original Sachertorte fra Hotel Sacher i Wien. -
Der Die Daß Weltberühmte!..
https://shop.sacher.com/layout/dfltfrma.asp?lan=1&navig=3&inhalt=inhalt
..asp (*hele linket skal med)



Flemming (15-03-2002)
Kommentar
Fra : Flemming


Dato : 15-03-02 10:33

Hej Ulrik
årsagen kunne måske også være at du bruger varmluft og glemmer at skrue
tilsvarende ned for temperaturen???
Du får lige en opskrift på en meget svampet og luftig kakaokage hvis alt
andet går galt er denne en præmiekage

200 g. smeltet smør
4 æggeblommer
6 dl. sukker
piskes godt sammen

4 spsk. kakao
6 dl. mel
4 tsk. bagepulver
Bland bagepulver,mel og kakao sammen inden du tilsætter det .

Tilsæt derefter 3 dl kogt vand,
og vend til sidst 4 stiftpiskede hvider i.
Bages ved 150 - 175 grader i ca.50 min. opskriften svarer til en lille
bradepande - dobbeltportion svarer til en stor.
Mange hilsener
Gitte Jahns




Soeren Sandmann (15-03-2002)
Kommentar
Fra : Soeren Sandmann


Dato : 15-03-02 17:24

"Flemming" <fl.jahns@get2net.dk> writes:

> årsagen kunne måske også være at du bruger varmluft og glemmer at skrue
> tilsvarende ned for temperaturen???

Hvor meget lavere skal temperaturen være?

Erna Andersen (15-03-2002)
Kommentar
Fra : Erna Andersen


Dato : 15-03-02 21:15


"Soeren Sandmann" <sandmann@daimi.au.dk> wrote in message
news:ye8bsdper5m.fsf@horse07.daimi.au.dk...
> "Flemming" <fl.jahns@get2net.dk> writes:
>
> > årsagen kunne måske også være at du bruger varmluft og glemmer at skrue
> > tilsvarende ned for temperaturen???
>
> Hvor meget lavere skal temperaturen være?

Ca.10% lavere



pusmand (01-05-2002)
Kommentar
Fra : pusmand


Dato : 01-05-02 11:18

> Du får lige en opskrift på en meget svampet og luftig kakaokage hvis alt
> andet går galt er denne en præmiekage
>
> 200 g. smeltet smør
> 4 æggeblommer
> 6 dl. sukker
> piskes godt sammen
>
> 4 spsk. kakao
> 6 dl. mel
> 4 tsk. bagepulver
> Bland bagepulver,mel og kakao sammen inden du tilsætter det .
>
> Tilsæt derefter 3 dl kogt vand,
> Mange hilsener
> Gitte Jahns


Hej Gitte

Skal vandet være kogende, når det hældes i de øvrige ingredienser???




Flemming (01-05-2002)
Kommentar
Fra : Flemming


Dato : 01-05-02 15:39

Vandet skal være kogt, men ikke afkølet, men om der går et par min. fra det
er kogt betyder ikke noget.
M.v.h. Gitte



Peter Westh (15-03-2002)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 15-03-02 09:30

"Ulrik" <ulrik.henneberg@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:3c90f86a.447962@news.inet.tele.dk...
> Min bradepandekage bliver for tør. Jeg bruger opskriften bag på
> kakao-æsken. (Oldfruens drøm)
> Jeg vil gerne have kagen mere våd og svampet, men hvordan?

Det kan også være, at dit mel er meget tørt, så du skal putte noget mere
vædske i. Altefter hvilken vædske, der bruges i opskriften, mange gode
bradepandekager bruger f.eks. kærnemælk.

/P



Ulrik (15-03-2002)
Kommentar
Fra : Ulrik


Dato : 15-03-02 19:26

Tak for de gode råd.
Næste gang jeg skal bage prøver vi opskrifterne der er blevet nævnt.
De lyder begge rigtig lækre.

.....ULRIK

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408954
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste