/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Konservering af chili
Fra : Stuffy


Dato : 09-03-02 13:09

Hej

Jeg har købt nogle rigtigt gode chili, som jeg gerne vil udtrække
væsken/olien fra og gemme i en flaske i køleskabet.

Jeg har tænkt mig at blende dem til ukendelighed og derefter hælde Atamon i.

Er der bedre måder at bevare chiliens stærke smag på?

Hilsen Jimmy



 
 
Thïngmand (09-03-2002)
Kommentar
Fra : Thïngmand


Dato : 09-03-02 18:47

> Er der bedre måder at bevare chiliens stærke smag på?

Bland din mos op med lidt rapsolie - skal det være rigtig hi-fi, kan du give
den lidt tomatpure og hvidløg - men så er det jo ikke ren chilli mere...



Stuffy (09-03-2002)
Kommentar
Fra : Stuffy


Dato : 09-03-02 23:10

> Bland din mos op med lidt rapsolie - skal det være rigtig hi-fi, kan du
give
> den lidt tomatpure og hvidløg - men så er det jo ikke ren chilli mere...


Jeg havde planlagt olivenolie.
Hvad er fordelen ved rapsolie?

Kommer jeg så ikke til at skulle bruge atamon eller lignende?

Hilsen Jimmy



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste