/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Raclette-grill
Fra : per


Dato : 23-02-02 11:15

Hej er der nogen som har nogle opskrifter, som med fordel kan anvendes på en
raclette-grill?



 
 
Jette-Kirsten Havn L~ (20-03-2002)
Kommentar
Fra : Jette-Kirsten Havn L~


Dato : 20-03-02 17:47




"per" <Givskud@post5.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3c776adf$0$6932$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Hej er der nogen som har nogle opskrifter, som med fordel kan anvendes på
en
> raclette-grill?
>
Jeg tager et kalkunbryst, skærer det i passende skiver/stykker, og kommer
det op i en skål, hvor jeg i forvejen har lavet en marinade af 1½-2 dl. olie
og godt med grill/barbecue krydderi, eller anden krydderi efter smag, bare
hæld i, det skal være lidt tykt at røre i. Når kødstykkerne er kommet i
vendes de med jævne mellemrum, mindst 3-4 timer, jeg laver dem gerne om
morgenen og vender dem hen over hele dagen. Som tilbehør nede i skålene
bruger vi skrællede kogte kartofler, cocktailpølser, bacon i tern eller
skiveskåret der er halveret, champignon enten friske eller fra dåse, revet
ost og piskefløde. Det er en succes HVER GANG.


God appetit og Velbekomme.


VH.
Jette-Kirsten Larsen

P.S. Har lige fået det selv i 2 dage !!!



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste