/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på en kage ved navn bistik?
Fra : my


Dato : 18-02-02 21:34

Kender nogen i gruppen en opskrift på en kage ved navn bistik? Så ville vi
blive glade for at få opskriften.



 
 
Ole & Christina (18-02-2002)
Kommentar
Fra : Ole & Christina


Dato : 18-02-02 22:56


"my" <zarh@ofir.dk> skrev i en meddelelse news:3c71645f$0$62862$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Kender nogen i gruppen en opskrift på en kage ved navn bistik? Så ville vi
> blive glade for at få opskriften.
>
>
Hmmmm, Bienenstich, selvfølgelig skal du have en opskrift, da du lige mindede mig om denne lækre kage:

Dej:
500g mel
25g gær
75g sukker
ca. 1/8 l lunken mælk
100g blødgjort smør
1 æg
en knivspids salt

Det hele blandes sammen, ligesom du ville lave en anden gærdej. Lad det stå og hæve til dobbelt størrelse (ca. 35 min.)

Topping:
100g smør
200g sukker
2-3 tsk vanillesukker
150g mandelflager
5 spsk mælk

Kom det hele i en gryde og kog det i 5-7 min. ved svag varme. Rør konstant i det, da det ikke må blive brunt. Lad det afkøle.

Rul dejen ud på en bageplade og fordel toppingen. Lad kagen hæve 15 min.
Bag kagen ved 200C i 30 min.

Fyld:
½ vanillestang
3 æggeblommer
50g sukker
50g kartoffelmel
½ l mælk
100g blødgjort smør
100g flormelis

Vanillefrøene skrabes ud af stænglen. Røres sammen med æggeblommerne, sukker, kartoffelmel og lidt af mælken. Kom det i en gryde.
Tilsat resten
af mælken og giv det et opkog. Lad det afkøle, rør jævnligt i det.
Pisk smør og flormelis cremet. Rør vanillecremen lidt efter lidt i det.
Skær den afkølede kage i ca. 20 stykker, skær dem igennem. Smør cremen på og læg stykkerne med toppingen løst på det.

Guten Appetit!

Christina



my (19-02-2002)
Kommentar
Fra : my


Dato : 19-02-02 10:43

Tak skal du have, det lyder rigtigt lækkert, kan næsten ikke vente med at
smage den.

"Ole & Christina" <stigard@image.dk> skrev i en meddelelse
news:a4rt6v$i50$1@egon.worldonline.dk...
>
> "my" <zarh@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:3c71645f$0$62862$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Kender nogen i gruppen en opskrift på en kage ved navn bistik? Så ville
vi
> > blive glade for at få opskriften.
> >
> >
> Hmmmm, Bienenstich, selvfølgelig skal du have en opskrift, da du lige
mindede mig om denne lækre kage:
>
> Dej:
> 500g mel
> 25g gær
> 75g sukker
> ca. 1/8 l lunken mælk
> 100g blødgjort smør
> 1 æg
> en knivspids salt
>
> Det hele blandes sammen, ligesom du ville lave en anden gærdej. Lad det
stå og hæve til dobbelt størrelse (ca. 35 min.)
>
> Topping:
> 100g smør
> 200g sukker
> 2-3 tsk vanillesukker
> 150g mandelflager
> 5 spsk mælk
>
> Kom det hele i en gryde og kog det i 5-7 min. ved svag varme. Rør konstant
i det, da det ikke må blive brunt. Lad det afkøle.
>
> Rul dejen ud på en bageplade og fordel toppingen. Lad kagen hæve 15 min.
> Bag kagen ved 200C i 30 min.
>
> Fyld:
> ½ vanillestang
> 3 æggeblommer
> 50g sukker
> 50g kartoffelmel
> ½ l mælk
> 100g blødgjort smør
> 100g flormelis
>
> Vanillefrøene skrabes ud af stænglen. Røres sammen med æggeblommerne,
sukker, kartoffelmel og lidt af mælken. Kom det i en gryde.
> Tilsat resten
> af mælken og giv det et opkog. Lad det afkøle, rør jævnligt i det.
> Pisk smør og flormelis cremet. Rør vanillecremen lidt efter lidt i det.
> Skær den afkølede kage i ca. 20 stykker, skær dem igennem. Smør cremen på
og læg stykkerne med toppingen løst på det.
>
> Guten Appetit!
>
> Christina
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste