/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
pesto
Fra : Maxi Preist


Dato : 14-02-02 21:13

er der ikke nogen der ligger inde med en god opskrift på dette mvh max og
sus




 
 
Martin Petersen (14-02-2002)
Kommentar
Fra : Martin Petersen


Dato : 14-02-02 23:32

Maxi Preist <Priest@Yeah.com> wrote:

> er der ikke nogen der ligger inde med en god opskrift på dette mvh max og
> sus

Er det ikke nærmest en håndfuld frisk basilikum, en håndfuld persille,
en halv håndfuld pinjekerner, et par spiseskeer olivenolie og så i
foodprocessoren (eller under en tålmodig persillehakker)?
Smag til m. lidt citron og så'n.
Denne enkle opskrift har jeg haft megen glæde af.
Martin

Arve Mørch (15-02-2002)
Kommentar
Fra : Arve Mørch


Dato : 15-02-02 00:25


Martin Petersen <martinmarius@petersen.mail.dk> skrev i
meldingsnyheter:1f7mby6.1zavfk2w8qycN%martinmarius@petersen.mail.dk...
> Maxi Preist <Priest@Yeah.com> wrote:
>
> > er der ikke nogen der ligger inde med en god opskrift på dette mvh max
og
> > sus
>
> Er det ikke nærmest en håndfuld frisk basilikum, en håndfuld persille,
> en halv håndfuld pinjekerner, et par spiseskeer olivenolie og så i
> foodprocessoren (eller under en tålmodig persillehakker)?
> Smag til m. lidt citron og så'n.
> Denne enkle opskrift har jeg haft megen glæde af.

Pluss litt parmasan, da er den perfekt.

--
Arve Mørch




Lauritz (15-02-2002)
Kommentar
Fra : Lauritz


Dato : 15-02-02 12:33

OG salt og peber .. (huskede I hvidløg?)



Merete

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Martin Petersen (15-02-2002)
Kommentar
Fra : Martin Petersen


Dato : 15-02-02 12:43

Lauritz <Lauritz.news@kandu.dk> wrote:

> OG salt og peber .. (huskede I hvidløg?)

Nå ja ... det skal osse med.
martin

LazyA (15-02-2002)
Kommentar
Fra : LazyA


Dato : 15-02-02 13:42

"Martin Petersen" <martinmarius@petersen.mail.dk> skrev
>
> > OG salt og peber .. (huskede I hvidløg?)
>
> Nå ja ... det skal osse med.

Det lyder da lækkert.
Hvad bruger man så sådan en pesto til?

Mvh

Anders




Lauritz (15-02-2002)
Kommentar
Fra : Lauritz


Dato : 15-02-02 15:44

"LazyA" skrev d. 15-02-02 13:42 dette indlæg :
> "Martin Petersen" <martinmarius@petersen.mail.dk> skrev
> >
> > > OG salt og peber .. (huskede I hvidløg?)
> >
> > Nå ja ... det skal osse med.
>
> Det lyder da lækkert.
> Hvad bruger man så sådan en pesto til?

HAHA - åh ja.
Man bruger den til at blande i sin pasta, smøre den på et stykke ristet
brød, blande den i tomatsalat .. jamen hvad som helst
> Mvh
>
> Anders
>
>
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


LazyA (15-02-2002)
Kommentar
Fra : LazyA


Dato : 15-02-02 16:23

"Lauritz" <Lauritz.news@kandu.dk> skrev

> HAHA - åh ja.
> Man bruger den til at blande i sin pasta, smøre den på et stykke ristet
> brød, blande den i tomatsalat .. jamen hvad som helst


Tak for svaret.
Knap så meget tak for attituden.

Anders



Lauritz (18-02-2002)
Kommentar
Fra : Lauritz


Dato : 18-02-02 16:39

"LazyA" skrev d. 15-02-02 16:23 dette indlæg :
> "Lauritz" <Lauritz.news@kandu.dk> skrev
>
> > HAHA - åh ja.
> > Man bruger den til at blande i sin pasta, smøre den på et stykke
ristet
> > brød, blande den i tomatsalat .. jamen hvad som helst
>
>
> Tak for svaret.
> Knap så meget tak for attituden.
>
> Anders

Hej Anders!

Det beklager jeg - det var såmænd ikke DIG jeg morede mig over - det var
mere det pudsige i at pestoens konsistens blev diskuteret - og ikke det
oplagte, nemlig dét DU spurgte om - HVAD man bruger den til.
Tilgivet?

Merete

>
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


LazyA (18-02-2002)
Kommentar
Fra : LazyA


Dato : 18-02-02 23:43

"Lauritz" <Lauritz.news@kandu.dk> skrev

> Tilgivet?

Ja, klart.
Jeg troede du grinede salte tårer over min manglende forstand på mad

Anders




Martin Petersen (15-02-2002)
Kommentar
Fra : Martin Petersen


Dato : 15-02-02 16:47

LazyA <anders@woah.dk> wrote:

> Det lyder da lækkert.
> Hvad bruger man så sådan en pesto til?

Kog fx. en pasta efter forskriften, hav pestoen klar, og når så vandet
er hældt fra pastaen, vendes denne i pestoen. Evt. m. lidt ekstra olie.
Det giver altså bare de hvide orme nyt liv!
martin

Henrik Vest (17-02-2002)
Kommentar
Fra : Henrik Vest


Dato : 17-02-02 13:25


> Hvad bruger man så sådan en pesto til?

Udover som en slags "sovs" til pasta, kan du f.eks. halvere nogle store
tomater, lægge dem i et fad (med snitfladen op) og hælde pesto hen over og
bage dem i ovnen (jeg ville nok udelade osten).
--
mvh
Henrik V. hallo_derude@hotmail.com



Heidi (15-02-2002)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 15-02-02 21:30

"Maxi Preist" <Priest@Yeah.com> skrev i en meddelelse news:3c6c196d$0$22296$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> er der ikke nogen der ligger inde med en god opskrift på dette

Som et lille alternativ til de oplysninger du allerede har fået, så kan man
lave en version med tomater, gerne cherry, og med knap så meget
olie, og måske lidt mindre basilikum - den bliver for det første mere frisk,
og det våde i tomaterne gør at der ikke behøver komme så meget olie
i for at den hænger sammen - et lille tip hvis man gerne vil have en
lettere udgave, og godt kan lide tomater....

--
Mvh. Heidi
SVAR VENLIGST I GRUPPEN, OG IKKE PR. MAIL!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit



Martin Petersen (15-02-2002)
Kommentar
Fra : Martin Petersen


Dato : 15-02-02 21:46

Heidi <SLETnyhedDETTE@adslhome.dk> wrote:

> Som et lille alternativ til de oplysninger du allerede har fået, så kan man
> lave en version med tomater, gerne cherry, og med knap så meget
> olie, og måske lidt mindre basilikum - den bliver for det første mere frisk,
> og det våde i tomaterne gør at der ikke behøver komme så meget olie
> i for at den hænger sammen - et lille tip hvis man gerne vil have en
> lettere udgave, og godt kan lide tomater....

Spændende, den må prøves.
Martin

Kristina Søndergaard (16-02-2002)
Kommentar
Fra : Kristina Søndergaard


Dato : 16-02-02 09:53


"Heidi" <SLETnyhedDETTE@adslhome.dk> wrote in message:
>
> Som et lille alternativ til de oplysninger du allerede har fået, så kan
man
> lave en version med tomater, gerne cherry,
(snip)
et lille tip hvis man gerne vil have en
> lettere udgave, og godt kan lide tomater....

en anden og virkelig lækker version - lidt i samme genre som heidis - består
af blendede soltørrede tomater, hvidløg og olivenolie. rør denne blanding i
en gang pasta og server med en lækker salat + brød.

/kristina



Henrik Vest (17-02-2002)
Kommentar
Fra : Henrik Vest


Dato : 17-02-02 13:21


> er der ikke nogen der ligger inde med en god opskrift på

der er mange variationer over emnet
Den mest kendte er Pesto alla Genovenese (basilikum, hvidløg, pinjekerner,
groft salt, percorino,parmesan og olivenolie).
Men som du kan se af indlægene er der mange variationer f.eks.
persillepestoen (drop basilikum og osten og erstat det med persillen og
måske noget peber).

--
mvh
Henrik V. hallo_derude@hotmail.com




Mrs Krabappel (18-02-2002)
Kommentar
Fra : Mrs Krabappel


Dato : 18-02-02 16:02

"Maxi Preist" <Priest@Yeah.com> wrote in message
news:3c6c196d$0$22296$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> er der ikke nogen der ligger inde med en god opskrift på dette mvh max
og
> sus
>
Jeg kan ikke lade være med at henvise til Google da emnet er drøftet
utællige gange i de sidste år (ligesom pasta, espresso, chili, og andre hot
topics
http://groups.google.com/groups?as_ugroup=dk.kultur.mad%2Bdrikke&as_usubject
=pesto&hl=da
der er bl.a. noget om hvorfor det hedder pesto, hvad den bruges til, hvad
der ikke skal i (fx persille, cashew nuts osv.)

Sandra



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste