/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vildsvine-opskrift søges
Fra : Trine Banke Brennech~


Dato : 14-02-02 08:00

Hej

Jeg har en vildsvine-ryg liggende i fryseren, men ved ikke helt, hvad man
kan gøre med den.
Er der nogen, der kender en god opskrift - jeg har ikke selv kunnet finde
nogen?

På forhånd tak
Trine



 
 
kautaq (16-02-2002)
Kommentar
Fra : kautaq


Dato : 16-02-02 02:56

Trine Banke Brenneche wrote:

> Jeg har en vildsvine-ryg liggende i fryseren, men ved ikke helt, hvad man
> kan gøre med den.
> Er der nogen, der kender en god opskrift - jeg har ikke selv kunnet finde
> nogen?

Rôti de sanglies:

Ryggen snittes og lægges i marinade af fintskåret

1 porre
1 gulerod
2 løg (evt. skalotte)
1 citron
+ Salt, peber, knust enebær, 1 fed hvidløg og rødvin
og bouillon.

- i et par dage!

Smøres ind i en blanding af smør og sennep og sættes
i en varm ovn ved 250 grader. Når den er blevet brun,
skrues ned på 180-200 grader.
Skal dryppes meget under stegningen af marinaden.
2 timer eller mere, alt efter størrelse.

Sovs af smør, løg, gulerod, laurbærblade og peberkorn
plus skyen fra bradepanden. Simrer en times tid.

PS. Har ikke selv prøvet opskriften.

--
Mike http://home2.inet.tele.dk/kautaq

Peter Weis (16-02-2002)
Kommentar
Fra : Peter Weis


Dato : 16-02-02 08:47


"Trine Banke Brenneche" <tbb@c.dk> wrote in message
news:3c6b6097$0$89090$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej
>
> Jeg har en vildsvine-ryg liggende i fryseren, men ved ikke helt, hvad man
> kan gøre med den.
> Er der nogen, der kender en god opskrift - jeg har ikke selv kunnet finde
> nogen?

Hos Asterix sættes de tilsyneladende bare på spid og steges over åben ild.

mvh
Peter



Jan Boegh (18-02-2002)
Kommentar
Fra : Jan Boegh


Dato : 18-02-02 19:58

"Peter Weis" <peterweis@iname.com> wrote in message
news:a4l2s2$jse$1@sunsite.dk...

> Hos Asterix sættes de tilsyneladende bare på spid og steges over åben ild.

...men hvor finder man en musiker, man kan kyle op i det nærmeste træ ? Jeg
mener, retten er jo ikke komplet uden garniture

vh
Jan


Peter Weis (18-02-2002)
Kommentar
Fra : Peter Weis


Dato : 18-02-02 21:53


"Jan Boegh" <jan@boegh._X_net> wrote in message
news:49cc8.16194$5L3.678157@news010.worldonline.dk...
> "Peter Weis" <peterweis@iname.com> wrote in message
> news:a4l2s2$jse$1@sunsite.dk...
>
> > Hos Asterix sættes de tilsyneladende bare på spid og steges over åben
ild.
>
> ..men hvor finder man en musiker, man kan kyle op i det nærmeste træ ? Jeg
> mener, retten er jo ikke komplet uden garniture

Der var da nogle muligheder i forbindelse med grand-prixet

mvh
Peter



Trine Banke Brennech~ (16-02-2002)
Kommentar
Fra : Trine Banke Brennech~


Dato : 16-02-02 10:47

"Trine Banke Brenneche" <tbb@c.dk> skrev i en meddelelse
news:3c6b6097$0$89090$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...

> Jeg har en vildsvine-ryg liggende i fryseren, men ved ikke helt, hvad man
> kan gøre med den.
> Er der nogen, der kender en god opskrift - jeg har ikke selv kunnet finde
> nogen?
<snip>

Tak for svarene.
Jeg har valgt at afprøve denne opskrift, som jeg fik tilsendt pr mail:
http://www.kalu.dk/opskrifter/vildt/vildsvin/vildsvin_ryg.html

Mvh Trine



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste