/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
PERCA ?
Fra : food_life


Dato : 12-02-02 21:38

PERCA

Vi har spist en fisk i Spanien som hedder PERCA – er der nogen som kan
fortælle mig hvilken fisk der er, og gerne en opskrift med samme?


--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


 
 
Charlotte & Jesper (12-02-2002)
Kommentar
Fra : Charlotte & Jesper


Dato : 12-02-02 22:29

Hej
Det er en aborre.
VH
Jesper
"food_life" <food_life.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:yVea8.8008$5L3.403027@news010.worldonline.dk...
> PERCA
>
> Vi har spist en fisk i Spanien som hedder PERCA - er der nogen som kan
> fortælle mig hvilken fisk der er, og gerne en opskrift med samme?
>
>
> --
> Leveret af:
> http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>



Ivan Vejsgård Nielse~ (12-02-2002)
Kommentar
Fra : Ivan Vejsgård Nielse~


Dato : 12-02-02 23:41

aborrens latinske navn er perca fluvius, så det lyder jo meget rigtigt.

mvh ivan

Charlotte & Jesper wrote:

> Hej
> Det er en aborre.
> VH
> Jesper
> "food_life" <food_life.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
> news:yVea8.8008$5L3.403027@news010.worldonline.dk...
>
>>PERCA
>>
>>Vi har spist en fisk i Spanien som hedder PERCA - er der nogen som kan
>>fortælle mig hvilken fisk der er, og gerne en opskrift med samme?
>>
>>
>>--
>>Leveret af:
>>http://www.kandu.dk/
>>"Vejen til en hurtig løsning"
>>
>>
>
>


Lars (13-02-2002)
Kommentar
Fra : Lars


Dato : 13-02-02 13:15

"Ivan Vejsgård Nielsen" skrev:

> aborrens latinske navn er perca fluvius, så
> det lyder jo meget rigtigt.

På engelsk: Perch, og søger man på det sammen med "recipes" så kommer der
en del forslag. Samme med "aborre opskrift".

http://www.altavista.com/sites/search/web?q=perch+recipes&pg=q&kl=XX
http://www.altavista.com/sites/search/web?q=aborre+opskrift&kl=XX

Det kan redaktørene af Kandu jo give videre til deres bruger (det
oprindelige brev var ikke en bruger der spurgte her, men Kandu.dk der sendte
et spørgsmål fra en af deres brugere videre til os).

Nogen der vil se en gul aborre?
http://www.rook.org/earl/bwca/nature/fish/percaflav.html

- Lars




Ivan Vejsgård Nielse~ (13-02-2002)
Kommentar
Fra : Ivan Vejsgård Nielse~


Dato : 13-02-02 15:04

Jeg glemte lige at nævne, at det efter min mening er den absolut bedste
spisefisk i DK. Personligt plejer jeg at filettere større eksemplarer og
dog beholde skindet på. Herefter steger jeg dem på skindsiden, og evt
lige giver dem lidt farve fra kødsiden til sidst. Nums.


Sandarten er for øvrigt aborrens større fætter, og ligeledes særdeles
lækker. Jeg mener at have hørt at den bedste fisk til Sushi netop skulle
være sandart


Højt skum
ivan

Lars wrote:

> "Ivan Vejsgård Nielsen" skrev:
>
>
>>aborrens latinske navn er perca fluvius, så
>>det lyder jo meget rigtigt.
>>
>
> På engelsk: Perch, og søger man på det sammen med "recipes" så kommer der
> en del forslag. Samme med "aborre opskrift".
>
> http://www.altavista.com/sites/search/web?q=perch+recipes&pg=q&kl=XX
> http://www.altavista.com/sites/search/web?q=aborre+opskrift&kl=XX
>
> Det kan redaktørene af Kandu jo give videre til deres bruger (det
> oprindelige brev var ikke en bruger der spurgte her, men Kandu.dk der sendte
> et spørgsmål fra en af deres brugere videre til os).
>
> Nogen der vil se en gul aborre?
> http://www.rook.org/earl/bwca/nature/fish/percaflav.html
>
> - Lars
>
>
>
>


food_life (13-02-2002)
Kommentar
Fra : food_life


Dato : 13-02-02 18:36

Tak for svaret Ivan Vejsgård Nielsen.
                        

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste