/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
pita brød
Fra :
kim rasmussen
Dato :
11-02-02 21:33
Pita Bread
a.. 2 1/2 cups warm water
b.. 1 tsp dry active yeast
c.. 2 1/2 cups whole wheat flour
d.. 1 tbs salt
e.. 1 tbs olive oil
f.. 2 1/2 to 3 1/2 cups all purpose flour
-In a bowl dissolve yeast in water stirring with a wooden spoon
-Add whole wheat flour, 1 cup at a time
-Stir 100 times
-Cover bowl with plastic wrap and let dough rest for at least half
hour. Best if left in a cool place for 8 hours. Gives a richer taste to
pitas
-As soon as you remove the wrap dust dough with salt and add oil
-Add rest of flour, a cup at a time and knead until dough s smooth and
elastic.
-Form a ball with dough, place in a greased bowl and cover tightly
with plastic wrap
-Let double
-Deflate and knead couple of times
-Preheat oven at 180 C or 300 F
-Divide dough in 2 balls
-Each part divide in 4 balls
-Roll out each ball to a flat pita
-Bake pitas 3 to 5 minutes or until balloon like
hej igen Karsten
Har opskriften på engelsk ,kan du bruge den
mvh kim
Karsten H. Larsen (
11-02-2002
)
Kommentar
Fra :
Karsten H. Larsen
Dato :
11-02-02 23:23
Hej Kim
Det er ikke opskriften på dem. Opskriften er på "almindelige pitabrød" og
ikke de græske der bliver stegt i olie til sidst.
Jeg har faktisk opskriften på de græske, men de bliver desværre ikke så gode
som dem man kan købe. Det har noget at gøre hvor tynde de kan laves og måden
man ruller dem ud så de bliver rillet.(eller også er min opskrift dårlig)
Men ellers tak for opskriften det kan være en anden kan bruge den.
Mvh
Karsten
"kim rasmussen" <raski@b2mail.dk> skrev i en meddelelse
news:rTV98.3696$G24.4703@news2.bredband.com...
> Pita Bread
>
>
> a.. 2 1/2 cups warm water
> b.. 1 tsp dry active yeast
> c.. 2 1/2 cups whole wheat flour
> d.. 1 tbs salt
> e.. 1 tbs olive oil
> f.. 2 1/2 to 3 1/2 cups all purpose flour
>
>
> -In a bowl dissolve yeast in water stirring with a wooden spoon
>
> -Add whole wheat flour, 1 cup at a time
>
> -Stir 100 times
>
> -Cover bowl with plastic wrap and let dough rest for at least half
> hour. Best if left in a cool place for 8 hours. Gives a richer taste to
> pitas
>
> -As soon as you remove the wrap dust dough with salt and add oil
>
> -Add rest of flour, a cup at a time and knead until dough s smooth
and
> elastic.
>
> -Form a ball with dough, place in a greased bowl and cover tightly
> with plastic wrap
>
> -Let double
>
> -Deflate and knead couple of times
>
> -Preheat oven at 180 C or 300 F
>
> -Divide dough in 2 balls
>
> -Each part divide in 4 balls
>
> -Roll out each ball to a flat pita
>
> -Bake pitas 3 to 5 minutes or until balloon like
>
>
>
> hej igen Karsten
> Har opskriften på engelsk ,kan du bruge den
> mvh kim
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.