/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kylling brænder på
Fra : Mads Tilst


Dato : 11-02-02 13:05

Hej erfarne køkkenkunstnere

Jeg har et lille problem, jeg kunne tænke mig en mere erfaren kok kunne
hjælpe mig med:

Hver gang jeg skal gryde- (eller pande-)stege en kylling, hænger den
fast i bunden. Den brænder simpelthen fast.
Hvordan bruner man en kylling, så den bliver dejlig gylden, uden at den
hænger i bunden af gryden eller panden? Og kan man overhovedet få den
sprød på den måde?

--
Med venlig hilsen
Mads Tilst

www.group7.dk - a cappella cooking...



 
 
Jette Mogensen (11-02-2002)
Kommentar
Fra : Jette Mogensen


Dato : 11-02-02 13:22

Hej Mads

For det første skal kyllingen være helt tør. Tør den godt med et klæde eller
brug masser af køkkenrulle.Og ellers gælder det om at vælge den rigtige
gryde.
Hvis du er fedtforskrækket så bruger du en gryde med slip let belægningHer
kan du slippe afsted med 25g smør.
Og ellers en stegegryde at støbejern og godt med smør.
I en gryde af aluminium eller rustfrit stål er det min erfaring at kyllingen
altid hænger fast.
Du skal først krydre den når den er brunes godt af.

mvh Jette
"Mads Tilst" <mads_tilst@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:AuO98.9042$B43.408788@news000.worldonline.dk...
> Hej erfarne køkkenkunstnere
>
> Jeg har et lille problem, jeg kunne tænke mig en mere erfaren kok kunne
> hjælpe mig med:
>
> Hver gang jeg skal gryde- (eller pande-)stege en kylling, hænger den
> fast i bunden. Den brænder simpelthen fast.
> Hvordan bruner man en kylling, så den bliver dejlig gylden, uden at den
> hænger i bunden af gryden eller panden? Og kan man overhovedet få den
> sprød på den måde?
>
> --
> Med venlig hilsen
> Mads Tilst
>
> www.group7.dk - a cappella cooking...
>
>



Jan Boegh (11-02-2002)
Kommentar
Fra : Jan Boegh


Dato : 11-02-02 18:16

"Jette Mogensen" <jette.mogensen@os.dk> wrote in message
news:a48cvl$ll1$1@sunsite.dk...

> For det første skal kyllingen være helt tør. Tør den godt med et klæde
eller
> brug masser af køkkenrulle.Og ellers gælder det om at vælge den rigtige
> gryde.

Kan det overhovedet lade sig gøre at grydestege en kylling, så den bliver
sprød?

mvh
Jan


Margit & Sv. Aa. Jen~ (11-02-2002)
Kommentar
Fra : Margit & Sv. Aa. Jen~


Dato : 11-02-02 19:14


Jan Boegh <jan@boegh._X_net> skrev i en
nyhedsmeddelelse:R_S98.9313$B43.426175@news000.worldonline.dk...
> "Jette Mogensen" <jette.mogensen@os.dk> wrote in message
> news:a48cvl$ll1$1@sunsite.dk...
>
> Kan det overhovedet lade sig gøre at grydestege en kylling, så den bliver
> sprød?
>
> mvh
> Jan
>
Nej. Så skal du stege den i ovnen.
Mvh. Margit



Lars Pedersen (12-02-2002)
Kommentar
Fra : Lars Pedersen


Dato : 12-02-02 08:54

> Jeg har et lille problem, jeg kunne tænke mig en mere erfaren kok kunne
> hjælpe mig med:
> Hver gang jeg skal gryde- (eller pande-)stege en kylling, hænger den
> fast i bunden. Den brænder simpelthen fast.
> Hvordan bruner man en kylling, så den bliver dejlig gylden, uden at den
> hænger i bunden af gryden eller panden? Og kan man overhovedet få den
> sprød på den måde?

Ja du kan. Det er min erfaring at man skal lade være med at gå i panik over
at skindet tilsyneladende sidder fast i bunden af gryden. I stedet for at
hive og flå i stykkerne, så skindet ryger af, skal man vente nogle minutter
ekstra, så løsner de sig af sig selv. Keep cool!



Mads Tilst (12-02-2002)
Kommentar
Fra : Mads Tilst


Dato : 12-02-02 12:11

Tak for diverse råd. Jeg forsøgermigmed en ordentlig gryde (som lige
skal købes først...)

Og så prøver jeg "keep cool" metoden næste gang, Lars P.

Med venlig hilsen
Mads Tilst



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste