/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fruturestegte auberginer
Fra : Frank Attle


Dato : 09-02-02 22:39

Jeg fik for et stykke tid siden på en restaurant nogle friturestegte
auberginer, som smagte så pragtfuldt, at jeg selv ville prøve at lave dem,
men ak! det blev bare nogen mørkebrune, slatne og fedtede karklude. AH-HA
tænkte jeg, de skal nok bare i en si med salt først for at trække vandet ud,
det prøvede jeg, og stod med nogen mørkebrune fedtede og slatne laser igen.
Måske skulle de i en beignetdej???
Igen samme resultat!

Er der nogen der har et bud på, hvordan man kunne gøre, så man får dem
sprøde og lysebrune?

Frank



 
 
Kristina Andreassen (09-02-2002)
Kommentar
Fra : Kristina Andreassen


Dato : 09-02-02 22:58

Min eks. svigermor fra Bosnien lavede somme tider noget lignende. Hun vendte
dem først i mel og så i æg 2 gange. Hun stegte dem på panden i rigeligt med
olie. Det smagte rigtig godt.

- Kristina Andreassen

"Frank Attle" <#ALIAS_NAME@#ALIAS_DOMAIN> wrote in message
news:3c659752$0$22319$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Jeg fik for et stykke tid siden på en restaurant nogle friturestegte
> auberginer, som smagte så pragtfuldt, at jeg selv ville prøve at lave dem,
> men ak! det blev bare nogen mørkebrune, slatne og fedtede karklude. AH-HA
> tænkte jeg, de skal nok bare i en si med salt først for at trække vandet
ud,
> det prøvede jeg, og stod med nogen mørkebrune fedtede og slatne laser
igen.
> Måske skulle de i en beignetdej???
> Igen samme resultat!
>
> Er der nogen der har et bud på, hvordan man kunne gøre, så man får dem
> sprøde og lysebrune?
>
> Frank
>
>



Frank Attle (10-02-2002)
Kommentar
Fra : Frank Attle


Dato : 10-02-02 20:02

Ja, det var sådan de skulle være. Tak til Kristina for rådet.
Jeg vil overveje at anskaffe en Bosnisk svigermor

Frank
"Kristina Andreassen" <kristina@infomail.dk> skrev i en meddelelse
news:3c659b4d$0$22397$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Min eks. svigermor fra Bosnien lavede somme tider noget lignende. Hun
vendte
> dem først i mel og så i æg 2 gange. Hun stegte dem på panden i rigeligt
med
> olie. Det smagte rigtig godt.
>
> - Kristina Andreassen
>
> "Frank Attle" <#ALIAS_NAME@#ALIAS_DOMAIN> wrote in message
> news:3c659752$0$22319$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Jeg fik for et stykke tid siden på en restaurant nogle friturestegte
> > auberginer, som smagte så pragtfuldt, at jeg selv ville prøve at lave
dem,
> > men ak! det blev bare nogen mørkebrune, slatne og fedtede karklude.
AH-HA
> > tænkte jeg, de skal nok bare i en si med salt først for at trække vandet
> ud,
> > det prøvede jeg, og stod med nogen mørkebrune fedtede og slatne laser
> igen.
> > Måske skulle de i en beignetdej???
> > Igen samme resultat!
> >
> > Er der nogen der har et bud på, hvordan man kunne gøre, så man får dem
> > sprøde og lysebrune?
> >
> > Frank
> >
> >
>
>



Kristina Andreassen (10-02-2002)
Kommentar
Fra : Kristina Andreassen


Dato : 10-02-02 21:09

De er også rigtig gode til at lave mad, det er bare så fedt at man skal
regne med at tage mindst 10 kg på

- Kristina
"Frank Attle" <#ALIAS_NAME@#ALIAS_DOMAIN> wrote in message
news:3c66c442$0$22319$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Ja, det var sådan de skulle være. Tak til Kristina for rådet.
> Jeg vil overveje at anskaffe en Bosnisk svigermor
>
> Frank
> "Kristina Andreassen" <kristina@infomail.dk> skrev i en meddelelse
> news:3c659b4d$0$22397$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Min eks. svigermor fra Bosnien lavede somme tider noget lignende. Hun
> vendte
> > dem først i mel og så i æg 2 gange. Hun stegte dem på panden i rigeligt
> med
> > olie. Det smagte rigtig godt.
> >
> > - Kristina Andreassen
> >
> > "Frank Attle" <#ALIAS_NAME@#ALIAS_DOMAIN> wrote in message
> > news:3c659752$0$22319$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > > Jeg fik for et stykke tid siden på en restaurant nogle friturestegte
> > > auberginer, som smagte så pragtfuldt, at jeg selv ville prøve at lave
> dem,
> > > men ak! det blev bare nogen mørkebrune, slatne og fedtede karklude.
> AH-HA
> > > tænkte jeg, de skal nok bare i en si med salt først for at trække
vandet
> > ud,
> > > det prøvede jeg, og stod med nogen mørkebrune fedtede og slatne laser
> > igen.
> > > Måske skulle de i en beignetdej???
> > > Igen samme resultat!
> > >
> > > Er der nogen der har et bud på, hvordan man kunne gøre, så man får dem
> > > sprøde og lysebrune?
> > >
> > > Frank
> > >
> > >
> >
> >
>
>



Emil (10-02-2002)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 10-02-02 15:20

On Sat, 9 Feb 2002, Frank Attle wrote:

>Er der nogen der har et bud på, hvordan man kunne gøre, så man får dem
>sprøde og lysebrune?

Det er min erfaring, at de skal steges *meget* kort og i *meget*
varmt fedtstof (friture, pande) for at blive perfekte.


m.v.h. Emil


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste