/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Percipan
Fra : pusmand


Dato : 02-02-02 23:36

Kan man købe ovenstående herhjemme, eller fås det kun i Tyskland? Hvis man
kan, hvilke forretninger ska jeg så søge i??



 
 
Lars (02-02-2002)
Kommentar
Fra : Lars


Dato : 02-02-02 23:51

"pusmand" skrev:
> Kan man købe ovenstående herhjemme,
> eller fås det kun i Tyskland? Hvis man
> kan, hvilke forretninger ska jeg så søge i??

Hvorfor ikke bare bruge den ægte vare ?

http://www.molle-skovly.dk/html/dokumentation.htm

- Lars




pusmand (03-02-2002)
Kommentar
Fra : pusmand


Dato : 03-02-02 10:31

"Lars" <ab@cd.de> skrev i en meddelelse news:3c5c6d3e$0$17244> Hvorfor ikke
bare bruge den ægte vare ?
>

Det er fordi, at kransekagen bliver meget bedre, når man bager af percipan
istedet for marcipanmasse.



Rene' Hjorth (03-02-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 03-02-02 12:20

Sun, 3 Feb 2002 10:30:38 +0100 -> "pusmand" <pusmand@sol.dk>

Hej pusmand,

>Det er fordi, at kransekagen bliver meget bedre, når man bager af percipan
>istedet for marcipanmasse.

Det er jeg slet ikke enig med dig i; jeg bager min kransekage af
Summerbird marcipan, hvor jeg har tilsat lidt mandelmel, æggehvide og
sukker.

I sig selv er abrokoskerner lidt mere bagesikre end mandler, ja, men i
percipan er der også mere sukker end marcipan, så hvis du tager en god
marcipan og tilsætter lidt mandler, sukker og æggevide (og husker at
riste den) får du en kransekage med en god konsistens, men vigtigst af
alt, en betragtelig bedre smag!


Best regards,
Rene' (Denmark)
www.rene.hjorth.com
304/262/242 - 6'7" male
Atkins 14-may-01, 37 yrs

Mai-Brit (03-02-2002)
Kommentar
Fra : Mai-Brit


Dato : 03-02-02 09:07


"pusmand" <pusmand@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:pRZ68.188$vN5.4098@news.get2net.dk...
| Kan man købe ovenstående herhjemme, eller fås det kun i Tyskland? Hvis man
| kan, hvilke forretninger ska jeg så søge i??
|
| Jeg ved ikke hvorfor du spørgerm men oftest bruges percipan når man bager.
Hvis dette er tilfældet, skal den marcipan, du køber herhjemme blot
indeholde abricos kerner evt. sammen med mandler, så er den bageegnet
ligesom percipan.
velbekomme
Mai-Brit




pusmand (03-02-2002)
Kommentar
Fra : pusmand


Dato : 03-02-02 10:31


"Mai-Brit" <mai-brit@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:3c5cefd5$0$99557$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> | Jeg ved ikke hvorfor du spørgerm men oftest bruges percipan når man
bager.
> Hvis dette er tilfældet, skal den marcipan, du køber herhjemme blot
> indeholde abricos kerner evt. sammen med mandler, så er den bageegnet
> ligesom percipan.
> velbekomme
> Mai-Brit
>
Tak for svaret, det var jeg ikke klar over.

>
>



Anders And (03-02-2002)
Kommentar
Fra : Anders And


Dato : 03-02-02 12:03


"pusmand" <pusmand@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:pRZ68.188$vN5.4098@news.get2net.dk...
> Kan man købe ovenstående herhjemme, eller fås det kun i Tyskland? Hvis man
> kan, hvilke forretninger ska jeg så søge i??
>
>

Persipan er det samme som konfekt marcipan. I Tyskland må marcipan kun
indeholde mandler og ikke abrikoskerner. Man burde indføre det samme i
Danmark.
Så du kan bare bruge konfektmarcipan.

Kim



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste