/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kan man det?
Fra : Jesper Winding


Dato : 31-01-02 01:02

Jeg er fuldstændig vild med flødestuvede kartofler, men vil gerne pifte det
lidt op, én foreslog mig at lægge en bund af helbladet spinat - så kartofler
og løg i skiver, og slutte af med kyllinge stykker - en halv/halv af mornay
sauce og fløde henover og så i ovnen - men jeg ved ikke rigtig med den
spinat? kunne man bruge noget andet eller tror i det ville være lækkert med
spinat?

--
-=JESPER=-
http://www.jespersunivers.dk/arkiv/pulterkammer.htm



 
 
Jette Mogensen (31-01-2002)
Kommentar
Fra : Jette Mogensen


Dato : 31-01-02 01:12

Man kan jo hvad man vil´. Hvis du synes det lyder godt,så prøv. Personligt
ville jeg holde kyllingen uden for.Eventuelt blande skiver af forskellige
rodfrugter med kartofler og løg.Overhælde med en blanding af fløde og
mælk.Evt. ost. Evt,hvidløg.Evt.timian.
Det dejlige ved madlavning er jo at man bare kan prøve sig frem.
Fejltagelserne er også spiselige-Så prøv dig frem.

m.v.h. Jette
"Jesper Winding" <jesperw@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:3c58897f$1$89074$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Jeg er fuldstændig vild med flødestuvede kartofler, men vil gerne pifte
det
> lidt op, én foreslog mig at lægge en bund af helbladet spinat - så
kartofler
> og løg i skiver, og slutte af med kyllinge stykker - en halv/halv af
mornay
> sauce og fløde henover og så i ovnen - men jeg ved ikke rigtig med den
> spinat? kunne man bruge noget andet eller tror i det ville være lækkert
med
> spinat?
>
> --
> -=JESPER=-
> http://www.jespersunivers.dk/arkiv/pulterkammer.htm
>
>



Erna Andersen (31-01-2002)
Kommentar
Fra : Erna Andersen


Dato : 31-01-02 21:01


"Jette Mogensen" <jette.mogensen@os.dk> wrote in message
news:3c588bb7$0$257$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Man kan jo hvad man vil´. Hvis du synes det lyder godt,så prøv. Personligt
> ville jeg holde kyllingen uden for.Eventuelt blande skiver af forskellige
> rodfrugter med kartofler

Yes
Prøv at koge kyllingen uden skind 1½ time og lad den stå i kogevandet og
køle ned ½ time (husk salt) Den bliver meget saftig.

Kartoflerne kan blandes med selleritern. det giver en interessant drejning
af smagen.

Hilsen Erna



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste