/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Roastbeef!!
Fra : Ricky Møhncke


Dato : 23-01-02 14:54

Hej med jer!

Jeg har fået en roastbeef ( 1 kg ), som jeg havde tænkt at lave som
overraskelse til min kæreste, men der er blot det problem, at mine
madlavningsevner går til lasagneniveauet....

Jeg har kigget mig omkring og kan ikke finde opskrift, som jeg tør satse på
om som ikke kræver for mange kokkegener.

Jeg tøver derfor ikke med at spørge jer om hjælp, håber at en kan være
behjælpelige.

På forhånd tak
Ricky




 
 
sune vuorela (23-01-2002)
Kommentar
Fra : sune vuorela


Dato : 23-01-02 16:39

On Wed, 23 Jan 2002 14:53:47 +0100, "Ricky Møhncke" <Ricky@Rickym.dk>
wrote:

>Jeg har kigget mig omkring og kan ikke finde opskrift, som jeg tør satse på
>om som ikke kræver for mange kokkegener.

Prøv at kigge tilbage i guppen til lidt før nytår. Der var flere
opskrifter på roastbeef!

--
Sune

Jan Boegh (23-01-2002)
Kommentar
Fra : Jan Boegh


Dato : 23-01-02 16:59

"Ricky Møhncke" <Ricky@Rickym.dk> wrote in message
news:a2mf0g$15ol$1@news.cybercity.dk...

> Jeg har fået en roastbeef ( 1 kg ), som jeg havde tænkt at lave som
> overraskelse til min kæreste, men der er blot det problem, at mine
> madlavningsevner går til lasagneniveauet....

Forbløffende!
Det er 100 gange lettere at lave roastbeef end lasagne. Mon ikke du mener
'opvarmning af fastfood-niveauet'?

vh
Jan



Ricky Møhncke (23-01-2002)
Kommentar
Fra : Ricky Møhncke


Dato : 23-01-02 17:42


> Forbløffende!
> Det er 100 gange lettere at lave roastbeef end lasagne. Mon ikke du mener
> 'opvarmning af fastfood-niveauet'?
> vh
> Jan

Det har du vist i særdeleshed ret i, for jeg tror jeg har ødelagt den.

Jeg havde glemt at tage den ud af fryseren og tænkte så at jeg ville speede
optøningsprocessen lidt i vejret ved at lægge klumpen i varmt vand.
Det gik mildest taget ikke som forventet, vandet var åbenbart temmelig
varmt, så den har skiftet farve fra meget rød til lysebrunlig og posen som
den lå i indeholdt pludelig en masse blod, som vel nok skulle være blevet
inde i klumpen.

Rigtig skidt er det.

Ved ikke rigtigt om den kan bruges alligevel?

For fremtiden holder jeg mig til at riste brød!

Hilsen
Ricky



Jan Boegh (23-01-2002)
Kommentar
Fra : Jan Boegh


Dato : 23-01-02 21:58

"Ricky Møhncke" <Ricky@Rickym.dk> wrote in message
news:a2mosd$1ku8$1@news.cybercity.dk...

> Ved ikke rigtigt om den kan bruges alligevel?

Sagtens!
Ikke fordi jeg ligefrem vil anbefale din fremgangsmåde

> For fremtiden holder jeg mig til at riste brød!

Velbekomme.


vh
Jan


Mae (04-02-2002)
Kommentar
Fra : Mae


Dato : 04-02-02 10:38


>
> Jeg har fået en roastbeef ( 1 kg ), som jeg havde tænkt at lave som
> overraskelse til min kæreste, men der er blot det problem, at mine
> madlavningsevner går til lasagneniveauet....
>
> Jeg har kigget mig omkring og kan ikke finde opskrift, som jeg tør satse

> om som ikke kræver for mange kokkegener.
>
> Jeg tøver derfor ikke med at spørge jer om hjælp, håber at en kan være
> behjælpelige.
>
> På forhånd tak
> Ricky

hej ricky.
til en anden gang vil det være en god idé, at tage stegen ud dagen før og
lade den tø op i køleskab. når du skal stege den kan du stille ovnen på ca
190 grader og sætte stegen ind i et kvarter, derefter tager du den ud i et
kvarter. det er vigtigt, at den er inde lige så lang tid som ude. derefter
kan du med et kødtermometer se hvor lang tid den skal have. men husk; at
hvis du lægger klæde over stegen, når den er ude, så steger den videre. så
derfor intet klæde i hviletiden.
god fornøjelse en anden gang. mange hilsner mae



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste