/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Chateau briand
Fra : Lars Spicker Olesen


Dato : 18-01-02 13:57

Hej Gruppe

Hvordan er det nu lige man laver en Chateau Briand (og er det rigtigt
stavet)? Skal den flamberes? steges på pande? i ovn? Hvad serverer man
til?

Og jeg skal naturligvis helst lave det i aften 

Spicker

 
 
Hanne Christensen (18-01-2002)
Kommentar
Fra : Hanne Christensen


Dato : 18-01-02 14:31


Det er rigtig stavet, men skal være i et ord, så søg og du skal finde! (Se f.eks Mortens opskrifter)
Venlig hilsen
Hanne
"Lars Spicker Olesen" <spickers@worldonline.dk> skrev i en meddelelse news:3C481B8B.37E3D260@worldonline.dk...
> Hej Gruppe
>
> Hvordan er det nu lige man laver en Chateau Briand (og er det rigtigt
> stavet)? Skal den flamberes? steges på pande? i ovn? Hvad serverer man
> til?
>
> Og jeg skal naturligvis helst lave det i aften 
>
> Spicker


Lars Spicker Olesen (18-01-2002)
Kommentar
Fra : Lars Spicker Olesen


Dato : 18-01-02 14:56

Hanne Christensen wrote:
>
> Det er rigtig stavet, men skal være i et ord, så søg og du skal finde! (Se f.eks Mortens opskrifter)
> Venlig hilsen
> Hanne


ahhh... eet ord! Tak!


Spicker

Frank Attle (18-01-2002)
Kommentar
Fra : Frank Attle


Dato : 18-01-02 14:38

Chateaubriand er en stor bøf til 2 pers. (400-500g)
Brun den godt på alle sider og krydr med salt og peper, sæt den i ovnen i
ca. 10 min. Lad den trække i 5 min. og server en brunet og en rød skive til
hver. Klassisk tilbehør er små aspargeskartofler mørnet i smør og en frisk
salat
Velbekomme
Frank
"Lars Spicker Olesen" <spickers@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:3C481B8B.37E3D260@worldonline.dk...
> Hej Gruppe
>
> Hvordan er det nu lige man laver en Chateau Briand (og er det rigtigt
> stavet)? Skal den flamberes? steges på pande? i ovn? Hvad serverer man
> til?
>
> Og jeg skal naturligvis helst lave det i aften 
>
> Spicker



Peter Weis (19-01-2002)
Kommentar
Fra : Peter Weis


Dato : 19-01-02 17:20


"Frank Attle" <#ALIAS_NAME@#ALIAS_DOMAIN> wrote in message
news:3c4825b6$0$89112$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Chateaubriand er en stor bøf til 2 pers. (400-500g)

For et par år siden var jeg en tur i Buenos Aires, og der var 400 g
stadardstørrelse på steak til en person. Man kunne også få 600 g. Først
derefter blev de anset for at være til mere end en person.

mvh
Peter



Claus Lerbech Jensen (21-01-2002)
Kommentar
Fra : Claus Lerbech Jensen


Dato : 21-01-02 01:26

Haisa...

Chateaubriand er hvis det skal være helt rigtigt en helstegt okse mørbrad
som serververes ved bordet hvor tjeneren skærer for... og man bliver budt 3
gange... eller hvis det foregår privat bliver den også skåret for ved
bordet.... det har noget med temperaturen at gør og at kødsaften hælst skal
være i kødet så længe som muligt..... Det er rigtigt at man først bruner den
af på en pande og kryddere den med salt og peber, og så skal den have ca
15 - 20 min i ovnen og derefter skal den hvile tilsvarende tid og nydes med
velbehag med enten en god hjemmelavet bearnaise sovs eller en bordelaise
(rødvins sovs med hakkede løg og champingonger) og kartofler efter eget
valgt.... jeg ville vælge ovnstegte skrældede kartofler delt i 8´ne dele med
lidt krydderi på....

God appetit



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408954
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste