/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
prøver igen
Fra : Sofie


Dato : 17-01-02 16:10

prøver igen


er der en der kan fortælle mig hvad en pak chouy er og hvordan man bruger
den ?

og ligeledes en Ramiro peberfrugt - er det dem der ligner en chilli i
overstørrelse ?

Sofie





 
 
Peter Westh (17-01-2002)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 17-01-02 16:30

"Sofie" <fie@mash4077.dk> wrote in message
news:a26pg8$j61$1@news.cybercity.dk...
> prøver igen
>
>
> er der en der kan fortælle mig hvad en pak chouy er og hvordan man bruger
> den ?

Pak Choy er en kålplante, den minder nærmest om Kinakål eller Bladbeder, og
bruges på samme måde - i wokretter og lignende. Ikke rå.

Se http://bok.isamillionaire.com/img/bok_choy.gif

> og ligeledes en Ramiro peberfrugt - er det dem der ligner en chilli i
> overstørrelse ?

MVH

Peter



Aa. Worm (17-01-2002)
Kommentar
Fra : Aa. Worm


Dato : 17-01-02 18:17

Jeg kan se, at Jette også får grøntsager fra "Årstiderne"


> Pak Choy er en kålplante, den minder nærmest om Kinakål eller Bladbeder,
og
> bruges på samme måde - i wokretter og lignende. Ikke rå.

Hvorfor ikke rå?
Jeg har netop brugt et par blade m. stilk i en grøn salat. Smagen er jo
meget lig kinakål.

> > og ligeledes en Ramiro peberfrugt - er det dem der ligner en chilli i
> > overstørrelse ?

Jeg har smagt på Ramino peberfrugten ("kæmpechillien"), den er mild og sød.
Så jeg vil bruge min til ost, -og evt i salat.

Hilsen
Aase








Peter Westh (18-01-2002)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 18-01-02 11:42

"Aa. Worm" <aa.worm@gvdnet.dk> wrote in message
news:3c4710e1$0$203$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
> Hvorfor ikke rå?

Okay, smag og behag

/P



rcn (17-01-2002)
Kommentar
Fra : rcn


Dato : 17-01-02 16:44

Hej Sofie

Vil du ikke nok angive et emne istedet for bare at skrive "prøver igen".
Det vil være rart.

Tak!

Rikke

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Jette Mogensen (17-01-2002)
Kommentar
Fra : Jette Mogensen


Dato : 17-01-02 16:56

Pak choy kaldes også Bok choy eller "kinakål" og er i familie med,men
forskellig fra, den vare vi kender i Danmark. Pak choy har sprøde hvide
stilke,der minder om sølvbede og en grøn bladtop.Begge dele bruges i
madlavningen. 'De er milde og sprøde.

Hvad Ramiro angår er jeg blank.

m.v.h. Jette

"Sofie" <fie@mash4077.dk> skrev i en meddelelse
news:a26pg8$j61$1@news.cybercity.dk...
> prøver igen
>
>
> er der en der kan fortælle mig hvad en pak chouy er og hvordan man bruger
> den ?
>
> og ligeledes en Ramiro peberfrugt - er det dem der ligner en chilli i
> overstørrelse ?
>
> Sofie
>
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste