/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Jordbær i chokolade
Fra : nenad dragic


Dato : 13-01-02 14:07

Hejsa

Jeg skal lave mad til i morgen har har tænkt mig at lave jordbær i
chokolade. Jeg kan bare ikke finde jordbær, men har fundet dybt frosne og
vil bruge dem hvis man kan?

Skal de først "tørge" op idag og laves og derefter i køleskabet?
Kan man bruge andet end jordbær, klemtiner og banener?

På forhånd tak
Nenad



 
 
Klaus Alexander Seis~ (13-01-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 13-01-02 15:30

Nenad Dragic skrev:

> Skal de først "tørge" op idag og laves og derefter i køleskabet?

Jeg har aldrig prøvet at lave jordbær i chokolade (det lyder lækkert),
men er sikker på at det vil blive noget værre splat hvis man først
tør jordbærrene op. Det bliver sikkert osse splattet hvis man laver
det af frosne bær, men da først når man bider i bærrene.

> Kan man bruge andet end jordbær, klemtiner og banener?

Jeg kan forestille mig at ananas osse vil være lækkert. Og kiwi, og
mango (vendt i lidt chilipulver først!), og abrikoser, og...


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408954
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste