/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
En nem Pizza dej....
Fra :
zcully
Dato :
30-12-01 23:49
Evt. uden gær??
(kan man det)
/Zcully
Cecilie Lytchoff Grø~ (
31-12-2001
)
Kommentar
Fra :
Cecilie Lytchoff Grø~
Dato :
31-12-01 12:00
Hej Gruppe
Her er en opskrift god nok med gær men den er hurtig:
350 g mel + ca. 100 g til æltning
20 g gær
2 dl lunken vand
lidt salt og sukker
3 spsk. olivenolie
Hæves i ca ½ time
Rulles ud i et tyndt lag på en bageplade der er smurt med lidt olie.
Tomatsauce, ost og fyld puttes på og bages i ovnen ved 220 grader i ca 20-30
minutter.
Opskriften er til en bageplade.
Det går hurtigere end du tror!
Velbekommen
Venligst Cecilie
"zcully" <zcully@hotmail.com> wrote in message
news:3c2f9a1c$0$251$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Evt. uden gær??
> (kan man det)
>
> /Zcully
>
>
Henrik (
01-01-2002
)
Kommentar
Fra :
Henrik
Dato :
01-01-02 14:37
Muligvis hurtig....
Men prøv at lave dejen 2 dage inden den skal bruges (gerne uden sukker og
med mindre gær), opbevar den i køleskabet i plastpose, og smag og mærk
forskellen i kvalitet i forhold til "fast-food" udgaven!
Tro mig....der er oceaner til forskel!
H.
"Cecilie Lytchoff Grønbech" <ce@NOSPAMsodan.dk> wrote in message
news:3c30443d$0$89105$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej Gruppe
> Her er en opskrift god nok med gær men den er hurtig:
>
> 350 g mel + ca. 100 g til æltning
> 20 g gær
> 2 dl lunken vand
> lidt salt og sukker
> 3 spsk. olivenolie
>
> Hæves i ca ½ time
>
> Rulles ud i et tyndt lag på en bageplade der er smurt med lidt olie.
> Tomatsauce, ost og fyld puttes på og bages i ovnen ved 220 grader i ca
20-30
> minutter.
>
> Opskriften er til en bageplade.
>
> Det går hurtigere end du tror!
> Velbekommen
> Venligst Cecilie
> "zcully" <zcully@hotmail.com> wrote in message
> news:3c2f9a1c$0$251$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> > Evt. uden gær??
> > (kan man det)
> >
> > /Zcully
> >
> >
>
>
Guess (
02-01-2002
)
Kommentar
Fra :
Guess
Dato :
02-01-02 14:29
Hmm..det lyder som om at du har styr på det der. Kan du skrive hele
opskriften ??
Kh Guess
"Henrik" <henriks22@hotmail.com> wrote in message
news:3c31bb80$0$94884$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Muligvis hurtig....
>
> Men prøv at lave dejen 2 dage inden den skal bruges (gerne uden sukker og
> med mindre gær), opbevar den i køleskabet i plastpose, og smag og mærk
> forskellen i kvalitet i forhold til "fast-food" udgaven!
>
> Tro mig....der er oceaner til forskel!
>
> H.
>
> "Cecilie Lytchoff Grønbech" <ce@NOSPAMsodan.dk> wrote in message
> news:3c30443d$0$89105$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hej Gruppe
> > Her er en opskrift god nok med gær men den er hurtig:
> >
> > 350 g mel + ca. 100 g til æltning
> > 20 g gær
> > 2 dl lunken vand
> > lidt salt og sukker
> > 3 spsk. olivenolie
> >
> > Hæves i ca ½ time
> >
> > Rulles ud i et tyndt lag på en bageplade der er smurt med lidt olie.
> > Tomatsauce, ost og fyld puttes på og bages i ovnen ved 220 grader i ca
> 20-30
> > minutter.
> >
> > Opskriften er til en bageplade.
> >
> > Det går hurtigere end du tror!
> > Velbekommen
> > Venligst Cecilie
> > "zcully" <zcully@hotmail.com> wrote in message
> > news:3c2f9a1c$0$251$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> > > Evt. uden gær??
> > > (kan man det)
> > >
> > > /Zcully
> > >
> > >
> >
> >
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.