/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Roastbeef
Fra : ylle


Dato : 30-12-01 19:29

Jeg skal lave roastbeef til nytårsaften. Jeg har hørt, at man kan koge den
først og derefter brune den. Er der nogen, der kender tiden den skal koges.
Den vejer 1500 g. Godt nytår.

Johs



 
 
Thomas Andersen (30-12-2001)
Kommentar
Fra : Thomas Andersen


Dato : 30-12-01 21:44

Forslag fra Bilka:

Læg stegen i en gryde med kogende vand, kog stegen 20-25 min.
Brun på pande alle sider ca. 5 min. i alt. Hviletid tildækket
15 min.

T

"ylle" <ylle@privat12.dk> wrote in message
news:3c2f5d6a$0$209$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...

> Jeg skal lave roastbeef til nytårsaften. Jeg har hørt, at man kan koge den
> først og derefter brune den. Er der nogen, der kender tiden den skal koges.
> Den vejer 1500 g. Godt nytår.
>
> Johs




--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG

ylle (30-12-2001)
Kommentar
Fra : ylle


Dato : 30-12-01 23:07

Hej Thomas
Jeg vil følge dit forsalg, så tankerne vil gå til denne gruppe, hvis det
bliver en succes. Godt nytår.
Johs
"Thomas Andersen" <tra@odense.kollegienet.dk> skrev i en meddelelse
news:e47dd49a3feda88a4a6160d0ed8e191b.55377@mygate.mailgate.org...
> Forslag fra Bilka:
>
> Læg stegen i en gryde med kogende vand, kog stegen 20-25 min.
> Brun på pande alle sider ca. 5 min. i alt. Hviletid tildækket
> 15 min.
>
> T
>
> "ylle" <ylle@privat12.dk> wrote in message
> news:3c2f5d6a$0$209$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
>
> > Jeg skal lave roastbeef til nytårsaften. Jeg har hørt, at man kan koge
den
> > først og derefter brune den. Er der nogen, der kender tiden den skal
koges.
> > Den vejer 1500 g. Godt nytår.
> >
> > Johs
>
>
>
>
> --
> Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG



Palle & Charlotte (31-12-2001)
Kommentar
Fra : Palle & Charlotte


Dato : 31-12-01 07:28

jeg har den bedste er erfaring med at lade den koge præcis 20 min og den
skal spilkoge hele tiden derefter bruner du den kraftig på en rygende varm
pande og til sidst tager du et stykke staniol og hælder groft salt og peber
på (der skal være en del af hver) og så ruller du kødet rundt deri og
tilsidst skal det hvile ca 20 min godt tildækket og ikke i staniol da kødet
så vil stege videre

--
Hilsen Charlotte & Palle
E mail:pallot@privat.dk
"ylle" <ylle@privat12.dk> skrev i en meddelelse
news:3c2f5d6a$0$209$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
> Jeg skal lave roastbeef til nytårsaften. Jeg har hørt, at man kan koge den
> først og derefter brune den. Er der nogen, der kender tiden den skal
koges.
> Den vejer 1500 g. Godt nytår.
>
> Johs
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste