/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sprød svær
Fra : PAR


Dato : 29-12-01 23:03



Min nabo ville låne lidt eddike for at opnå mere sprøde flæskesvære.

Har nogen hørt om dette råd før?
- Hvordan gør man?
- Bliver resultatet bedre?
- Og er det beskrevet i litteraturen?

PAR





 
 
food_life (29-12-2001)
Kommentar
Fra : food_life


Dato : 29-12-01 23:38

Har ikke hørt om muligheden - jeg starter altid med at vende sværen
nedad i det tilsatte vand i ca. 20 min., herefter saltes vendes stegen
saltes rigeligt og ca. 200 grader så er sværen altid sprød!

MVH

food_life

"PAR" skrev d. 29-12-01 23:03 dette indlæg :
>
>
> Min nabo ville låne lidt eddike for at opnå mere sprøde flæskesvære.
>
> Har nogen hørt om dette råd før?
> - Hvordan gør man?
> - Bliver resultatet bedre?
> - Og er det beskrevet i litteraturen?
>
> PAR
>
>
>
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Hans Pedersen (30-12-2001)
Kommentar
Fra : Hans Pedersen


Dato : 30-12-01 01:50

On Sat, 29 Dec 2001 22:37:39 GMT, "food_life"
<food_life.news@kandu.dk> wrote:

>Har ikke hørt om muligheden - jeg starter altid med at vende sværen
>nedad i det tilsatte vand i ca. 20 min., herefter saltes vendes stegen
>saltes rigeligt og ca. 200 grader så er sværen altid sprød!

Det trick kan jeg også godt skrive under på. Sikker succes.

--
Hans Pedersen, Esbjerg
http://h2ns.dk | ICQ: 9178476

Torbenth (30-12-2001)
Kommentar
Fra : Torbenth


Dato : 30-12-01 00:09


PAR skrev i meddelelsen ...
>
>
>Min nabo ville låne lidt eddike for at opnå mere sprøde flæskesvære.
>
>Har nogen hørt om dette råd før?
>- Hvordan gør man?



Hej.

Det bruger jeg hver gang. Man pensler bare sværen med eddike. Steg stegen
ved ca. 200 grader kernetemperatur ca. 75 grader.
Evt. lidt grill på til sidst når skyen er hældt af. Sæt stegen i den
nederste 1/3 del af ovnen og lågen på klem.
Perfekt hver gang (næsten)
Hvis sværen er ridset for dybt går det ikke helt som præsten prædiker.

Mvh.
Torben


Emil (30-12-2001)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 30-12-01 05:37

On Sun, 30 Dec 2001, Torbenth wrote:

>Hvis sværen er ridset for dybt går det ikke helt som præsten prædiker.

Det sker ikke hvis du bruger en hobbykniv hvor bladet kan skydes
ud i små hak. Første hak er passende.


m.v.h. Emil


Stroyer (30-12-2001)
Kommentar
Fra : Stroyer


Dato : 30-12-01 03:14

Hvis du vil have sprøde svær, ja så 10 min. før stegen er færdig kommes der
ca.½ dl. KOLD vand hen over stegen og så ind i oven på 250 garder til alle
sværene er boblet op.
Hilsen en der fik såååååå meget ros lille juleaften for det, både på anden
og flæskestegen :0)
Stine


PAR <parleth@get2net.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:G4rX7.164$rx3.4585@news.get2net.dk...
>
>
> Min nabo ville låne lidt eddike for at opnå mere sprøde flæskesvære.
>
> Har nogen hørt om dette råd før?
> - Hvordan gør man?
> - Bliver resultatet bedre?
> - Og er det beskrevet i litteraturen?
>
> PAR
>
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177561
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408954
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste