/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Fondue
Fra :
otn
Dato :
28-12-01 15:48
Nytårsaften står den på fondue ( olie ). Alle gode råd/ideer modtages
med taknemlighed.
PFT
otn
Torbenth (
29-12-2001
)
Kommentar
Fra :
Torbenth
Dato :
29-12-01 00:14
otn skrev i meddelelsen <1f54dsq.7kf8z81t4t0hoN%otn@stofanet.dk>...
>Nytårsaften står den på fondue ( olie ). Alle gode råd/ideer modtages
>med taknemlighed.
Hej.
Har til mine gæsters store tilfredshed serveret fondue med:
Rensdyrkød, mørbrad, tykstedsfilét og cocktailpølser. Dertil hele
champignoner og rød/grøn peber.
Som afslutning panerede cemembert (trekantede) + vindruer og solbærsyltetøj.
Og naturligvis ristet brød én masse.
Drikkevarer efter behag.
Rensdyrkød smager noget efter godt oksekød bare mere intenst i smagen (og
det er bare mørt)
Vi brugte palmin da vi synes olie sprøjter for meget.
Mvh.
Torben
Torbenth (
29-12-2001
)
Kommentar
Fra :
Torbenth
Dato :
29-12-01 00:16
Torbenth skrev i meddelelsen ...
>
>Rensdyrkød, mørbrad, tykstedsfilét og cocktailpølser. Dertil hele
Der var lige en tyrkfejl. Tykstegsfilét.
Torben
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.