/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fondue
Fra : otn


Dato : 28-12-01 15:48

Nytårsaften står den på fondue ( olie ). Alle gode råd/ideer modtages
med taknemlighed.

PFT

otn

 
 
Torbenth (29-12-2001)
Kommentar
Fra : Torbenth


Dato : 29-12-01 00:14


otn skrev i meddelelsen <1f54dsq.7kf8z81t4t0hoN%otn@stofanet.dk>...
>Nytårsaften står den på fondue ( olie ). Alle gode råd/ideer modtages
>med taknemlighed.


Hej.

Har til mine gæsters store tilfredshed serveret fondue med:

Rensdyrkød, mørbrad, tykstedsfilét og cocktailpølser. Dertil hele
champignoner og rød/grøn peber.
Som afslutning panerede cemembert (trekantede) + vindruer og solbærsyltetøj.
Og naturligvis ristet brød én masse.
Drikkevarer efter behag.
Rensdyrkød smager noget efter godt oksekød bare mere intenst i smagen (og
det er bare mørt)
Vi brugte palmin da vi synes olie sprøjter for meget.

Mvh.
Torben


Torbenth (29-12-2001)
Kommentar
Fra : Torbenth


Dato : 29-12-01 00:16


Torbenth skrev i meddelelsen ...
>
>Rensdyrkød, mørbrad, tykstedsfilét og cocktailpølser. Dertil hele


Der var lige en tyrkfejl. Tykstegsfilét.

Torben


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste