/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Wokmad
Fra : Bente Christensen


Dato : 26-12-01 00:40

Glædelig jul til alle på listen.

Jeg har fået en wokpande.
Hvordan skal jeg dog bruge sådan en.

Jeg leder efter opskrifter, hjemmesider o.a., som kan overbevise mig om, at
jeg ikke skal af sted på store-byttedag på torsdag med panden.

Hilsen Bente.



 
 
" (26-12-2001)
Kommentar
Fra : "


Dato : 26-12-01 02:09

"Bente Christensen" skrev:

> som kan overbevise mig om, at jeg ikke skal af
> sted på store-byttedag på torsdag med panden.

Kan du lide asiatisk mad?

Hvis ja, så er den et absolut must.

Hvis nej, så ved du ikke hvad du går glip af
- men omvendt bør du nok aht. din indre ro retunere wok'en på torsdag.

Meen, søg evt. inspiration hos:
http://www.sol.dk/mortens_opskrifter/cat121.html
http://hjem.get2net.dk/lone_kjeldsen/opskrifter/wok.html
http://home.12move.dk/~lbp/opskrifter/wok.htm
http://www.maduniverset.dk/show_kategori.phtml?katid=18

Der findes også mange kogebøger med wokmad hos boghandlerne.

Mvh, Lars



Gitte (26-12-2001)
Kommentar
Fra : Gitte


Dato : 26-12-01 13:25

Vi købte Lynn Andersens "wok kogebog" for nogle måneder siden
(Aschehoug) og den er bare glimrende. Opskrifterne er lette og det tager
ikke en halv ged at tilberede et godt måltid mad... den vil jeg anbefale
dig at låne på biblioteket, for den har i alt fald vist os, at man
faktisk godt kan lave mad i en wok. Ja faktisk er vi pga. den bog blevet
rigtig glade for vores wok, der ellers har stået og leget død i skabet i
hele to år inden. På biblioteket kan du også finde gode wok-bøger med
asiatiske retter, og der er altså bare en hel verden af lækker, og ofte
fedtfattig, mad at finde der.
Mvh. Gitte


Bente Christensen wrote:

> Glædelig jul til alle på listen.
>
> Jeg har fået en wokpande.
> Hvordan skal jeg dog bruge sådan en.
>
> Jeg leder efter opskrifter, hjemmesider o.a., som kan overbevise mig om, at
> jeg ikke skal af sted på store-byttedag på torsdag med panden.
>
> Hilsen Bente.
>
>
>


Bente Christensen (26-12-2001)
Kommentar
Fra : Bente Christensen


Dato : 26-12-01 14:52


"Gitte" <gjlo98@hum.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:3C29C193.6090004@hum.auc.dk...
> Vi købte Lynn Andersens "wok kogebog" for nogle måneder siden
> (Aschehoug) og den er bare glimrende. Opskrifterne er lette og det tager
> ikke en halv ged at tilberede et godt måltid mad... den vil jeg anbefale
> dig at låne på biblioteket, for den har i alt fald vist os, at man
> faktisk godt kan lave mad i en wok. Ja faktisk er vi pga. den bog blevet
> rigtig glade for vores wok, der ellers har stået og leget død i skabet i
> hele to år
Denne wok er blot en pande, men jeg blev fortalt, at man kunne købe en til
den firedobbelte pris, hvor der ligger en rist i bunden. Hvor stort et must
er denne rist?

M.v.h. Bente.
>
>
> Bente Christensen wrote:
>
> > Glædelig jul til alle på listen.
> >
> > Jeg har fået en wokpande.
> > Hvordan skal jeg dog bruge sådan en.
> >
> > Jeg leder efter opskrifter, hjemmesider o.a., som kan overbevise mig om,
at
> > jeg ikke skal af sted på store-byttedag på torsdag med panden.
> >
> > Hilsen Bente.
> >
> >
> >
>



Gitte (26-12-2001)
Kommentar
Fra : Gitte


Dato : 26-12-01 15:13

Vores wok er også blot en stor rundet støbejernspande/gryde. Vi bruger
aldrig nogen rist...der fulgte dog en lille rist med, som kunne sættes
på kanten foroven, så færdige kødstykker kunne hvile der efter stegning
(vi har aldrig brugt den). En rist i bunden har jeg aldrig set/hørt/læst
om før ... heller ikke i de mange bøger vi har lånt med hjem fra
biblioteket. Egentlig er wokken jo slet ikke nogenkompliceret størrelse
(den er nærmere bare en praktisk pandegryde-blanding), man skal bare
lige finde ud af, hvordan man egentlig går frem.
Mvh. Gitte


Bente Christensen wrote:

> Denne wok er blot en pande, men jeg blev fortalt, at man kunne købe en til
> den firedobbelte pris, hvor der ligger en rist i bunden. Hvor stort et must
> er denne rist?
>
> M.v.h. Bente.


" (26-12-2001)
Kommentar
Fra : "


Dato : 26-12-01 16:28

"Bente Christensen" skrev:

> Hvor stort et must er denne rist?

Jeg tror ikke du får brug for den. Den kan f.eks. benyttes til at hvile kød,
dampe fisk eller grøntsager, eller andet hvor det er bedst det ikke rører
direkte ved den varmeste del. Men de opgaver kan du også løse på andre
måder.

Mvh, Lars



Cecilie Lytchoff Grø~ (28-12-2001)
Kommentar
Fra : Cecilie Lytchoff Grø~


Dato : 28-12-01 23:07

Hej Alle

Jeg har Hanne Holms wok bog med Thailands wokretter. Den er super..Let og
ligetil
Den hedder Wok trin for trin. I øvrigt er Hanne Holms andre to thai
kogebøger: Mit thaikøkken og Mere thaikøkken begge værd at se nærmere på. I
dem er der også wokretter og andre måder at lave thai på.. Hvis i altså er
til det..
Hilsen Cecilie

"Bente Christensen" <bentec@mail.tele.dk> wrote in message
news:3c290f45$0$89114$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Glædelig jul til alle på listen.
>
> Jeg har fået en wokpande.
> Hvordan skal jeg dog bruge sådan en.
>
> Jeg leder efter opskrifter, hjemmesider o.a., som kan overbevise mig om,
at
> jeg ikke skal af sted på store-byttedag på torsdag med panden.
>
> Hilsen Bente.
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste