/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Langtidsstegning - min version.
Fra : Andreas M. Hansen


Dato : 24-12-01 11:17

Hej alle,
Da min kone er finsk, står julemenuen derfor i år på finsk juleskinke.
Hos slagteren havde vi bestilt en gråsaltet skinke - den vejede 10,4 kg,
hvilket i starten chokerede mig lidt.
Skinken blev pakket ind i en stegepose str. gigant, og ved midnatstid blev
ovnen varmet op til 200 grader, og skinken kom i ovnen, som så blev
reguleret ned til 125 grader. Klokken 10 her til formiddag blev den taget ud
af ovnen, posen blev drænet for et par liter fedt/stegesky, posen og sværen
blev fjernet, og skinken skal nu afkøle et par timer, hvorefter den påsmøres
et lag rasp/sennep og sirup, hvorefter den bliver branket 20 min i en varm
ovn.
Det første indtryk er, at skinken er som den skal være - mør så den smelter
på tungen - lige som jeg husker svigerfars skinke, fra de gange vi har holdt
jul i Finland.

mvh og god jul - min første i Danmark uden gås/kalkun, men det overæever jeg
nok !

Andreas M. Hansen



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste