/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kyllingeinderfilet
Fra : Helle Ansine Jensen


Dato : 20-12-01 15:10

Hej.

Det haster godt nok lidt, da det er i aften, jeg skal lave retten, men er
der nogen, der ved, hvordan man tilbereder kyllingeinderfilet?
Jeg tænkte på at brune kødet og lægge det i et fad. Derefter vil jeg så lave
en sovs af løg, svampe og flåede tomater, som jeg vil jævne lidt og hælde
over kødet, som så skulle i ovnen.
Er det helt hen i vejret? Hvis ja, hvad kan jeg evt. så lave ?
Hvis ikke, hvilke krydderier vil være gode i saucen og hvor lang tid skal
fadet være i ovnen?

Jeg håber, der er en der kan hjælpe.

Hilsen Helle.



 
 
sune vuorela (20-12-2001)
Kommentar
Fra : sune vuorela


Dato : 20-12-01 15:57

On Thu, 20 Dec 2001 15:10:22 +0100, "Helle Ansine Jensen"
<ansine@mail1.stofanet.dk> wrote:

>Hvis ikke, hvilke krydderier vil være gode i saucen

PRøv herbes de provence - svits sammen med løg og svampe

>og hvor lang tid skal fadet være i ovnen?

Jeg tror jeg ville give det en halv time - måske lidt mere

--
Sune

Peter Westh (21-12-2001)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 21-12-01 09:59

"sune vuorela" <nospam@vuorela.dk> wrote in message
news:3c21fbdf.194376551@news.tele.dk...
> On Thu, 20 Dec 2001 15:10:22 +0100, "Helle Ansine Jensen"
> <ansine@mail1.stofanet.dk> wrote:
>
> >Hvis ikke, hvilke krydderier vil være gode i saucen
>
> PRøv herbes de provence - svits sammen med løg og svampe
>
> >og hvor lang tid skal fadet være i ovnen?
>
> Jeg tror jeg ville give det en halv time - måske lidt mere

Jeg tror det er for lang tid. Jeg ville give dem 10 minutter.

/P



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste