/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Brun puddersukker
Fra : Niels Henriksen


Dato : 19-12-01 23:04

ehm.... hvor finder man ovenstående?


--
Niels Henriksen




 
 
cstagedk (19-12-2001)
Kommentar
Fra : cstagedk


Dato : 19-12-01 23:24

Niels Henriksen wrote:
>
> ehm.... hvor finder man ovenstående?

I ethvert supermarked/købmand, se efter brun farin.

Hilsen,
--
Carsten Stage

Kim N. Jensen (24-12-2001)
Kommentar
Fra : Kim N. Jensen


Dato : 24-12-01 11:43

Jeg stødte lige på denne, og så randt mig et spørgsmål i hu: Hvordan kan det
være, at en krydderkage efter en gammel opskrift, i min barndom altid blev
næsten sort (chokolademuffinsmørkebrun) og let fugtig, medens den når jeg
laver den i dag bliver lysebrun og mere til den tørre side - det eneste
brune ingrediens, der er i, er farinen??

Med venlig hilsen/Kind Regards

Kim N. Jensen
--
Sælges: Brugte bøger/cd/lp på http://www.tusnelda.f2s.com
Søges: Gl. udgaver af Jules Verne, Wilkie Collins og W. Clark Russell
Slægtsforskning: http://home2.inet.tele.dk/kim-niel


"cstagedk" <c@stage.as> skrev i en meddelelse
news:3C211391.BD6BB445@stage.as...
> Niels Henriksen wrote:
> >
> > ehm.... hvor finder man ovenstående?
>
> I ethvert supermarked/købmand, se efter brun farin.
>
> Hilsen,
> --
> Carsten Stage



Klaus Alexander Seis~ (24-12-2001)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 24-12-01 11:50

Kim N. Jensen skrev:

> [Krydderkage] - det eneste brune ingrediens, der er i, er farinen?

Ah, er der ikke osse både kanel og nelliker i en krydderkage?


// Klaus

--
><>    hemmelig jul

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste