/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
tandoori
Fra : Zilly ink


Dato : 09-01-01 00:00


Nogen der ved hvilke krydderier der bruges til en hjemmelavet Tandoori ??

Anja og Flemming
http://home.worldonline.dk/~flem/zillyink.htm


 
 
Bente B. Petersen (09-01-2001)
Kommentar
Fra : Bente B. Petersen


Dato : 09-01-01 00:23

Zilly ink wrote:

Jeg søgte lidt på google :)

http://hometown.aol.com/tbrad37021/myhomepage/cooking.html

På denne side fandt jeg noget der måske kunne være tandoori krydderi -
det består i hvert fald af en del af disse krydderier svjv. Kender jeg
inderne ret (nej jeg har ikke været der) så har de sikkert 527
opskrifter på tandoori krydderi...

Håber det kan hjælpe

TANDOORI SPICE RUB:
1 tsp. ground ginger
1 tsp. ground cumin
1 tsp. ground coriander
1 tsp. paprika
1 tsp. tumeric
1 tsp. salt
1 tsp. cayenne

The Tandoori is an oven used in East India for cooking. This rub will
give chicken or fish the authentic flavor of food straight out of
Bombay. It works well at high temperatures, so you can use it for either
grilling or barbequing.

Place all ingredients in a resealable plastic bag, close, and shake to
mix thoroughly.

Pat spice on skinless, boneless chicken or fish and refrigerate 1-2hrs,
then grill.

Mvh
Bente
--
ICQ:21826582
May the forces of evil
become confused on the way to your home

Heidi Sørensen (09-01-2001)
Kommentar
Fra : Heidi Sørensen


Dato : 09-01-01 17:05


"Zilly ink" skrev
> Nogen der ved hvilke krydderier der bruges til en hjemmelavet Tandoori ??
>
> Anja og Flemming


Hvis man kommer i indvandrebutikkerne kan man få en ganske udemærket
tandoori

Jeg var i Kathmandu, hvor tandoori kylling blev en af mine favoritspiser, og
jeg laver det ofte herhjemme:

1 l Yoghurt naturel blandes med 2-3 spiseskefulde tandoori.
Kyllingen skæres i passende stykker og stikkes med en kniv, således at der
kommer lommer. Kyllinge stykker lægges i yoghurten i 12-24 timer på køl. og
stykkerne sættes på en rist i en bradepande i ovnen i ca 1. time ved
200grader.

Med venlig hilsen
Heidi Sørensen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177564
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408988
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste