/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gær og sukker
Fra : Jørgen Hess


Dato : 18-12-01 22:33

Der er en grænse for hvor meget sukker en gærdej kan tåle, man risikerer at
gæren går i stå og dejen ikke hæver. Men i sommers i Fredrikstad i Norge så
jeg, vistnok i Staburet, at der tilsyneladende findes flere slags gær.
Blandt andet en pressegær i en rød pakning. På den stod der: Til søtbakst.
Er det en særlig sukkertolerant gær?

Venlig hilsen
Jørgen Hess



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste